Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Dokumentární
  • Akční

Recenze (2 228)

plakát

Kluci a Guillaume, ke stolu! (2013) 

ÚPLNĚ JINÝ FILM o hledání sexuální identity, než jsem očekávala. Parádní na tom je, že pointa vyjde najevo skutečně až na závěr. Po všech filmech natočených v poslední době o trans a homosexuálech se tak trochu ztrácím a po jejich zhlédnutí se skoro začínám stydět, že jsem obyčejná ženská, které se líbí muži a s jedním z nich žiji skoro třicet let. Zpátky k filmu - s prapodivným týpkem jsem se srovnala hned po jeho příjezdu do Španělska a prochechtala jsem se s ním až do úpného konce, i když to byl místy smích trochu nahořklý. Závěrečný zvednutý varovný prst - jak snadno mohou rodiče zmrvit výchovou dětství a domotat mozek, i když v sebelepší víře, je přinejmenším k zamyšlení.

plakát

Co na to Češi (2016) (pořad) 

Televize zapnuta v očekávání hokejového zápasu a při přepínání padla jsem na tento ,,Zábavný pořad". Kde se pan Matohuhňal učil verbálnímu projevu (JAMU ???) je mi záhadou. K samotné soutěži : otázky na úrovni ,, Co udělá zajíc, když na poli najde mrkev " + hnusné studio + již zmiňovaný trapný nemoderátor = naprosto NEZAJÍMAVÉ.

plakát

Final Cut - Dámy a pánové (2012) 

Rozhodně zajímavý počin. Pocta všem, kteří filmy točí a okolo filmu točí. Největší Pálfimu, který dal tenhle slepenec (v dobrém slova smyslu) dohromady.

plakát

Most špiónů (2015) 

Taťka stihl vyměnit zajatce a ještě koupit marmeládu. Skutečný příběh lidského Donovana stojí za to, ale film měl pro mě jen pár světlých okamžiků + Toma s Markem.To bylo na 142 minut málo.

plakát

Ztraceni v Mnichově (2015) 

Prvních 30 minut dobré, ale pak jsem se přestala bavit. Souhlas s Opeth - Originální, myšlenkové, nezařaditelné a tak. Jenže mě film zklamal a nic na tom nezměnilo, že místy to bylo vtipný. Ztracena v Nudě.

plakát

Sezóna za vodou (2016) (seriál) 

Jako fanda hokeje jsem se hrozně těšila, ale naservírovaný dokument je nezáživný, nudný a k tomu práce zvukaře absolutně na drek. Nevím co mělo za význam pouštět hudbu do rozhovorů, která místo podbarvení řve jako hladová kráva. Když neřve muzika je aktérům stejně rozumět každé druhé slovo. To mě odradilo od dalších dílů po druhém končím.

plakát

Tvoje tvář má známý hlas (2016) (pořad) 

Sežerte mě, ale já se u každého vysílání řezala smíchy, Ani pro jednoho zúčastněných, to není dělání zábavy bez dřiny a potu - to oceňuji. Škoda, že Kopta není v porotě nastálo, společně Kohákem by byli nepřekonatelní. V momentální situaci plné ,, depek " mě Novácká originální show přišla vhod. PS : dopisuji 17.2.2018 psala jsem o první řadě další mě už tolik neudivovali, ne k vůli aktérům, protože byli ve většině dobří, ale bylo to na jedno brdo.

plakát

Ten, kterému se smějeme (1971) 

Když jsem zavřela pří komentáři oči, myslela jsem, že mluví o A.Zápotockém - skalním komunistovi. Chudák Jindřich Plachta, tuhle agitku si nezasloužil.

plakát

Území strachu (1986) (TV film) 

Žádná velká sláva, ale výkon Dany Syslové a Antonína Molčíka si trojku zaslouží.

plakát

Kdo hledá, najde (1974) (TV film) 

Problém byl, že žádný ředitel v té době nebyl jako starej Kramešlic. Všichni řádně ,,Kovaní" herci zde tepají do výroby zmetků + morálky pracujících. Jediné co je na tomto ,,skvostu" pozitivního je poodhalení šlendriánu a velkého zmetku zvaného - Socializmus. PS pro budoucí generace: řešení a vyústění této frašky, je zcela zavádějící a lživé - žádný ,,šepot květin" se nekonal.