Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (20)

plakát

Klik - život na dálkové ovládání (2006) 

Komedie na jedno zhlédnutí. V první zhruba polovině byl film celkem zábavný, pár vtipných hlášek a situací. Jak se ale začal posouvat do budoucnosti, přestalo se mi to líbit.

plakát

Gran Torino (2008) 

Úžasné! Chci se na to dívat znovu a znovu. Film ve mně vzbudil hluboké emoce, přesně stejně jsem se cítil, když jsem poprvé viděl Forresta Gumpa.

plakát

Terminátor 2: Den zúčtování (1991) 

Druhý díl bývá většinou slabší než ten první. Zde to žádném případě neplatí, Cameron jedničku překonal a vytvořil můj nejoblíbenější akční film.

plakát

Hannah Montana (2006) (seriál) odpad!

Není co komentovat. Kdo to neviděl, ať to nezkouší, kdo to viděl, upřímnou soustrast a komu se to líbilo...tak těch je mi líto.

plakát

Hannah Montana (2009) 

Už podle komentářů a hodnocení jsem čekal naprostou katastrofu pro mé smysly. Ale nakonec to bylo menší utrpení než vidět kterýkoliv díl seriálu, takže "tomu" dám jednu hvězdičku.

plakát

Proroctví (2009) 

Proyas dokazuje, že i za (relativně) malé peníze lze dnes natočit pozoruhodný film s atmosférou, za kterou by se nemusel stydět žádný horor. Laciné efekty neubírají na kvalitě, mimozemšťani se povedli. Podobné snímky většinou končí záchranou světa, proto mě závěr trochu překvapil. Nepodceňujte sílu osudu, co se má stát, stane se... Výborná atmosféra, průměrné efekty, slabší scénář, malé bezvýznamné plus za apokalyptický konec = 4*

plakát

Terminator Salvation (2009) 

Když jsem se dověděl, kdo bude režírovat čtvrtého terminátora, byl jsem trochu zklamán. Přišlo mi, že McG nemá šanci takto zodpovědný úkol zvládnout. Nicméně se s tím popral celkem dobře a film předčil má očekávání. Bez Schwarzeneggera už to přece jen není ono, ale Christian Bale se dokonale hodí pro roli Johna Connora.

plakát

Záplava (2007) 

Pokus o natočení seriózního katastrofického filmu, který rozhodně nevyšel. Chaotický střih katastrofických scén, špatné dialogy a herci až na Roberta Carlyla také nepředvedli nic extra.

plakát

Transformers: Pomsta poražených (2009) 

Michael Bay opět servíruje parádní akci, tentokráte to však pan režisér přepískl a akce naservíroval podstatně více, než by bylo zdrávo. Ano, už od začátku je děj pěkně svižný, přemíra akce však ve druhé půlce filmů začíná trochu nudit. Kdyby byl film o půl hodiny kratší a méně akční v první půli, dal bych 5*.