Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Krimi

Recenze (275)

plakát

Sanctum (2011) 

Tenhle typ filmu mám rád, a i když nejde o žádné veledílo, mně se líbil a bavil jsem se.Herecké výkony, prostředí, atmosféra - mě to prostě bralo...

plakát

Chrám zatracených (2009) (TV film) 

Po první třetině filmu jsem přemýšlel, jestli má cenu tenhle výtvor dokoukávat, ale nakonec jsem byl hrdina a tohle dílko jsem zvládnul celé. A za to, že jsem to zvládnul bez újmy na zdraví, jsem sám sobě dal jeden bod...

plakát

Souboj Titánů (2010) 

I když to až takový zázrak nebyl, prostě mám tyhle filmy rád.....

plakát

Organizm (2008) (TV film) 

Vzhledem k tomu, že jsem viděl hodně daleko horších hororů, dám za dvě, i když asi trochu nadhodnocuju. Ale triky, herci i samotný příběh se dali přežít ve zdraví, takže ty dvě hvězdy nechám.

plakát

Ozvěny mrtvých (2007) 

Asi to zase tak špatný horor nebyl, ale mně prostě nesedl a po určité době jsem měl hrozný problém udržet pozornost a vůbec ho dokoukat.

plakát

Apoštol (2008) (seriál) 

Tenhle seriál mě vcelku zaujal. I když v prvních dílech měl pomalejší rozjezd, tak postupně jsem se na další pokračování těšil čím dál tím víc. Není zde sice žádná velká akce, ale zaujala mě taková syrovost celého příběhu. Není zde zřejmé, kdo je tu vlastně hodný a kdo zlý, rusové i němci se chovají prakticky stejně a například mučení ruského komisaře jeho kolegou je dost zajímavé. Hodnocení z mé strany je možná přehnaně kladné, ale jedná se o seriál, který je prostě jiný než ostatní a mně se líbil.

plakát

Twilight sága: Nový měsíc (2009) 

Určitě nebudu pokračovat v davovém kritizování tohoto filmu, protože jsem se prostě a jednoduše bavil. A to je pro mě to hlavní.

plakát

Jindřich VIII. (2003) (TV film) 

Dle mého se jedná o nejlepší filmové zpracování uvedené doby, s výbornými hereckými výkony a velmi povedeným vykreslením osobnosti a povahy Jindřicha VIII. A i když je tento dvoudílný film dlouhý 250 minut, v tomto případě to není vůbec na škodu. Bravo.

plakát

Bitva o Passchendaele (2008) 

Pro mě ani ne průměrný film, s absolutně nudnou první hodinou a obstojným zbytkem. Jak už tu někdo napsal, taky já jsem měl problém film dokoukat a jediné co mě na něm zaujalo, byla závěrečná válečná scéna, což je na tak dlouhý film zatraceně málo.