Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Fantasy
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (8)

plakát

Kudykam (2010) (divadelní záznam) 

asi bych to neměla hodnotit, vzhledem k tomu, že sem to neviděla celý, protože sem po půl hodině usla.........to snad mluví za vše.

plakát

Saló aneb 120 dnů sodomy (1975) 

Rozhodně zajímavej film, ale bohužel se nedokážu úplně odpoutat od neobjektivního hodnocení, který spočívá v tom, že sem četla i knížku a tohle se jí moc nepodobá. Rozhodně bych ocenila kdyby to bylo alespoň v té původní zemi a době (Francie konec 18. století), ale jinak super.

plakát

Dokonalá partie (2005) 

typická romantická slaďárna. nic moc, hvězdička navíc za Mulroneyho.

plakát

Panika v městečku (2009) 

Je sice pravda, že kdyby ten film vymyslelo dítě, dopadlo by to stejně, ale v tom to je, dítě to nevymyslelo a kdyby ano, nikoho by to nezajímalo. Skvěle absurdní film. Pamatuju si, že v kině byli celkem tři lidi, což samo svědčí o kvalitě filmu, kde většinou platí nepřímá úměrnost: čím lepší a zajímavější film, tím méně lidí a naopak.

plakát

Plešatá zpěvačka (2009) (divadelní záznam) 

Když sem jí poprvé viděla jako inscenaci v televizi, nemohla sem hodinu dejchat, kvůli nepřetržitýmu záchvatu smíchu. Potom jsem měla naštěstí tu čest vidět ji přímo v divadle. Moje asi nejoblíbenější hra.

plakát

Jak je důležité míti Filipa (1979) (TV film) 

Tu hru zbožňuju, stylem dialogů mi trochu připomíná Plešatou zpěvačku od Ionesca. A myslim, že film nic zásadního nezkazil. Abrhám i Hanzlík super. Šafránková a Konvalinková krásně roztomilé. Málokdy se mi stává, že cituju hlášky divadelní hry, ale tahle k nim rozhodně patří.

plakát

Lidská stonožka (2009) 

ano ano, škoda že realizace tak grandiózního nápadu dopadla tak špatně. mohl to být opravdu dobrý horor. Když už tak alespoň bez těch obvazů ne? Ale doktůrek samozřejmě super a konec nemohl bejt lepší.

plakát

Eurotrip (2004) 

neuvěřitelná slátanina. hlavně co se týče těch památek, to sem myslela, že budu zvracet, ale chápu, že Američanům to může bejt uplně jedno, když míchaj dohromady Rudolfinum s Louvrem. Ty dvě hvězdičky tomu filmu ale odepřít nemůžu- jedna je za Bratislavu, druhá za Dolfyho. :D