Dokonalá partie
Svadobné trapasy
Komedie / Romantický
USA, 2005, 86 min
Clare KilnerPlakáty
Nezadaná Kat Ellis hledá toho pravého muže. Má však poměrně mnoho požadavků: musí být inteligentní, společenský, elegantní, zdvořilý, ochotný cestovat... a vlastnit smoking. Nebylo by to tak nutné, kdyby její zhýčkaná nevlastní sestra neměla svatbu, které se jako svědek zúčastní Katin přitažlivý ex-přítel Jeffrey... A Kat by mu ráda dokázala, že bez něj se má mnohem líp. Podaří se jí vyřešit problém s pánským doprovodem? Dopadne všechno tak, jak si představovala? (oficiální text distributora)
Djkoma
Kdyby hlavní hrdinka neměla hezký vlasy dam odpad :D. Koukám, že hrát v jednom filmu s Cameron Diaz a romantickou star Julii Roberts znamená propad do Béčekových vod pro jednoho nejmenovaného herce. Dívat se na někoho kdo si zaplatí přitele, kvůli svatbě sestry a pak se do něj zamiluje to fakt nechci.(5.1.2006)
AngelAngie
Viděno na Nově, 14. července 2009, film celkem dost o ničem s nulovými hereckými výkony a pro mě i nesympatickými herci, pár vydařených scén, jinak o ničem. Typické romantické klišé snažíc bý zabaleno do nového obalu, bez výsledku.(14.7.2009)
║Rozpočet $15miliónov║Tržby USA $31,726,995║Tržby Celosvetovo $47,175,038║(9.5.2010)
KarelR
Docela provar, ale Debra Messing je pořád ještě pěkná a Dermot Mulroney docela sympaťák. Pokud po vás drahá polovička žádá shlédnutí romantické komedie, tohle je ještě to menší zlo.(24.2.2007)
Jamal
Tak trochu nudná dokonalá partie.(24.1.2008)
ajuska
Příliš šablonovité, nezajímavé, bez špetky originality. Koukat se na to samozřejmě dá, ale druhý den si nejspíš jen matně vzpomenete, že jste měli vůbec puštěnou televizi.(5.10.2006)
Indiana
Nic zajímavýho. Romantická komedie plná všech provařených klišé, ale se zajímavým Dermotem Mulroneym. 50%(8.10.2006)
Deimos
TV/// Obsazení 7/10 Děj 7/10 Hudba 6/10 Efekty 4/10/// +děj, charaktery všech postav -starší herci/// Celkem pohodová romantika, mě se to líbilo. Když pominu několik výkyvů, že v jednu chvíli jsem si říkal jaká je to pohoda a tu najednou vystřídala slabší chvylka. Jinak říkáte, že hlavní postavy se do romantické komedie nehodí, mě tady zas tak nevadili. Sice dívky nebo spíše ženy na mě nepůsobili tak sexy jak by měli, ale můžský protějšek se mi líbil, tedy hlavně jeho charakter a jednání. Co mě ovšem trošku vadilo, že hlavní dvojice má již své mládí za sebou a jestli rozumím dobře, tak hrát ve 40ti 30tileté není úplně fain. Ale jinak já si nestěžuji./// Celkem 63%///(12.10.2006)
HoneyBunny
Tak tohle by moc nebrala ani moje babička, která se vyžívá v německých "romantických" filmech. Nemasné, neslané, na tenhle film zapomenete deset minut poté, co skončí. Nejhorší je, že to asi věděli i herci. Dvojice dam je absolutně nevýrazná, Jacka Davenporta, který se dva roky před Dokonalou partií blýsknul v Pirátech z Karibiku, přehrává i jindy absolutně herecky nezajímavý Dermot Mulroney.(6.10.2006)
Roman.Ticka
odpad!Jestli tady proběhl casting na herecké obsazení, tak to muselo být takhle. Každý měl ve frontě na čele cedulku s označením, jak zaujat porotu. Debra tam musela mít "Zoufalá zhrzená puťka" a Dermot "Nekonečný proutník" a navíc v místě pod pasem "Neustále v pozoru". Vlastně to ani nemuseli mít napsané, stačí se na oba podívat i jen jedním okem. Pro mě má film nálepku "Jasný propad"! Hrůza.(24.12.2010)
nash.
Protivný frajer a nudná holka k sobě ze zcela nepochopitelných příčin zahoří láskou. Nikde žádná jiskra, nikde žádná sympatie, nikde nic, co by stálo za pozornost. A totéž platí o celém filmu.(15.4.2010)
Damiel
Nebyla by to romantická komedie, kdyby profesionální odstup hlavní hrdinky a jejího najmutého společníka vydržel až do konce: i průměrně bystrý divák vytuší, kudy dějová cestička povede. Dokonalá partie je nejen z toho důvodu průměrnou romantickou komedií. Kromě přesného žánrového vzorce, kde vytušíte jak bod zvratu, tak pointu, má bohužel i mnoho hluchých míst, kde se nic neděje. Jan Svěrák v Obecné škole takovou pasáž charakterizoval jako odpočinkovou a je to ta, kde vláček jede krajinou. Jenomže v Obecné škole byl vláček jeden, tady je hned několik souprav a odpočinková pasáž střídá odpočinkovou – děj prostě nemá správnou hustotu. Pikantní je i to, že závěrečné titulky zabírají 12 % z celkové stopáže.(22.1.2006)
RAiken
Příjemná podívaná, i když prošlápává přesně tu samou cestičku se stejnými klišé jako všechny ostatní průměrné romantické komedie. Už od prvního záběru vám je jasné, jak vše dopadne a kdybych vás požádal o to napsat scénář k příběhu, který se bude motat okolo jedné opuštěné krásky, která si na sestru svatby najme placeného společníka, napíšete mi asi přesně to samé, co uvidíte v tomhle filmu. A nebude vás to stát ani žádnou námahu... jediným problémem by bylo najít tak nádhernou slečnu jakou je Debra Messing, jejíž úsměvy táhnou celý film.(14.4.2006)
kikuka
..ale s melónikom a nohami na fitlopte.. :")(10.7.2010)
Orlau32
Pitomoučké až to bolelo.(16.6.2008)
blackrain
Co uděláte, když jste nezadaná mladá žena, máte letět na svatbu své nevlastní sestry a chcete udělat dojem na svého ex? Využijete služby gigola. Ovšem, taková služba má svá uskálí. Nejen, že zaplatíte velkou sumu peněz, ale je tu nebezpečí, že se do svého okouzlujícího doprovodu zamilujete. To se potom může pracovní vztah lehce změnit v něco jiného. Zámerně říkám může, protože Amorovým šípem musí být zasaženi oba dva. Debra Messing mi celou dobu připomínala Jennifer Aniston. Dokonce měla i stejná gesta. Dermot Mulroney byl skutečně okouzlující a milý. Taky bych měla problém udržet vztah na pracovní úrovni.(15.7.2009)
Stanislaus
Koukal jsem včera na Nově. Moc jsem od fimu neočekával a tak jsem ani nebyl zklamán. První hvězdičku bych dal Debře, protože se na ní rád koukám, umí hrát a má hezký vlasy. Druhou hvězdičku bych dal asi za téma, které bylo vcelku originální, ikdyž trochu nesmyslné.(15.7.2009)
Želik
Pre mňa to bolo 3P. Predvídateľné, pozerateľné, pohodové a vytiahlo sa to na slabé tri hviezdičky.(10.7.2010)
Hejtmy
Docela ucházející romantická komedie. Hlavní pár mně přišel docela sympatickej, zápletka sice nikterak originální, ale to v romantickým žánru ani nejde. 60%(17.7.2009)
otík
Od začátku průhledná, přesto místy hodně zmatená romantická komedie o ženě, která si na svatbu své sestry zajistí jako partnera chlápka, který nabízí službu doprovodu na podobné akce. Ale jsme v romantické komedii, jiskra přeskočí, voaláá - a láska je tu. Hodně krátká romance (bez titulků kolem 78 minut) se dá lehce zkousnout a může aspoň malinko potěšit okoralé srdce.(5.2.2008)
| Na DVD od: | 16.01.2006 MagicBox |
|---|---|