Reklama

Reklama

Dokonalá partie

  • USA The Wedding Date (více)
Trailer

Obsahy(1)

Nezadaná Kat Ellis hledá toho pravého muže. Má však poměrně mnoho požadavků: musí být inteligentní, společenský, elegantní, zdvořilý, ochotný cestovat... a vlastnit smoking. Nebylo by to tak nutné, kdyby její zhýčkaná nevlastní sestra neměla svatbu, které se jako svědek zúčastní Katin přitažlivý ex-přítel Jeffrey... A Kat by mu ráda dokázala, že bez něj se má mnohem líp. Podaří se jí vyřešit problém s pánským doprovodem? Dopadne všechno tak, jak si představovala? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (121)

Erinien 

všechny recenze uživatele

Že jsou čtyři hvězdičky trochu moc? Asi ano, ale tři a půl hvězdičky tu nemáme a ratingu filmu to neuškodí. Je to romanťák, klišovitý romanťák, je to příběh který se nikdy nestane, ale co je pro mě důležité, cítila jsem chemii mezi herci a film si do dnes pamatuju. Dokonce jsem i na chvíli podlehla vyhledávání na youtube a písničku Sway budu mít navždy spojenou s pořádným dupnutím na nohu. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Od začátku průhledná, přesto místy hodně zmatená romantická komedie o ženě, která si na svatbu své sestry zajistí jako partnera chlápka, který nabízí službu doprovodu na podobné akce. Ale jsme v romantické komedii, jiskra přeskočí, voaláá - a láska je tu. Hodně krátká romance (bez titulků kolem 78 minut) se dá lehce zkousnout a může aspoň malinko potěšit okoralé srdce. ()

Reklama

RAiken 

všechny recenze uživatele

Příjemná podívaná, i když prošlápává přesně tu samou cestičku se stejnými klišé jako všechny ostatní průměrné romantické komedie. Už od prvního záběru vám je jasné, jak vše dopadne a kdybych vás požádal o to napsat scénář k příběhu, který se bude motat okolo jedné opuštěné krásky, která si na sestru svatby najme placeného společníka, napíšete mi asi přesně to samé, co uvidíte v tomhle filmu. A nebude vás to stát ani žádnou námahu... jediným problémem by bylo najít tak nádhernou slečnu jakou je Debra Messing, jejíž úsměvy táhnou celý film. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Kdyby hlavní hrdinka neměla hezký vlasy dam odpad :D. Koukám, že hrát v jednom filmu s Cameron Diaz a romantickou star Julii Roberts znamená propad do Béčekových vod pro jednoho nejmenovaného herce. Dívat se na někoho kdo si zaplatí přitele, kvůli svatbě sestry a pak se do něj zamiluje to fakt nechci. ()

bloodline 

všechny recenze uživatele

Ani neviem prečo, ale nejakým záhadným spôsobom medzi nebom a zemou, mi je táto zmes nedotiahnutej romantiky s komédiou sympatická ako Gorbačovova perestrojka. Až prehnaná strohosť jej ubrala na vyššej atraktivite. Celá idea dôvtipu sa porúča do večných lovíšť skôr ako začne prekypovať intímnejší vzťah. Veľká to preškoda. Tá ostrovno-estetická obyčajnosť vzbudzovala intenzívnejšiu arómu zblíženia ako bláznivejšie náprotivky spoza Atlantiku, častokrát bez štipky súdnosti. Výsledok mohol byť chrumkavejší ako prívetivých 2 a 1/2*. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (2)

  • Film se měl původně jmenovat Something Borrowed. (D3VIL)
  • Protože je Debra Messing alergička, tvůrci filmu se snažili použít umělé květiny kde jen to bylo možné. (D3VIL)

Reklama

Reklama