Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Horor

Recenze (7)

plakát

Hazard (2006) 

nic moc

plakát

Experti (2006) 

Nic jsem od toho nečekal. Film jsem si radši půjčil od kámoše, abych za to nemusel utrácet "peníze". A s radostí musím konstatovat, že mě Experti příjemně překvapili. Ano, příjemně překvapili. Takový příjemný film pro mládež a nejen pro ni. Prostě pěkný.

plakát

Doblba! (2005) 

Blbost, blbost, blbost. Opakovat to můžu pořád doblba. Snaha nevim o co. Za celý film jsem se usmál (upřímně usmál), asi tak dvakrát. Což mezi námi není mockrát. Celý to je o ničem. Samý Renault, nokia. Přehnaný. Dvě hvězdičky za jakž takž podařenou kameru a scény s mrtvolama. Jinak je to fake!

plakát

Grindhouse: Auto zabiják (2007) 

OLDSKŮL JAKO PRASE!!! Já jako fanda Quentina Tarantina jsem se náramně bavil. Fakt supr!!! A dokonce jsem přehodnotil žebříček Tarantinových filmů: 1. pulp fiction, 2. death proof (možná přehánim, ale je to prostě šleha) 3. gauneři. DOPORUČUJU!!!

plakát

Banda pro sebe (1964) 

Tenhle film mě naprosto odrovnal. Děj je jakž takž lacinný, ale na zajímavosti v žádném případě neubírá. Mé oblíbené dlouhé záběry, kterých je zde nespočet, jen zvýšili požitek z tohoto snímku. Celkově na vás dýchne ta skvělá atmosféra. To napětí která napovídá, že se ustřední trojka k něčemu chystá. A překvapivý konec dodá na první pohled komediálně laděnému filmu, tak trochu vážný obraz. Ale je zde všechno. Humor (sem tam dost Tarantinovský), krimi, drama, .... A skvělá Simca :)