Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film vypráví příběh zprvu zcela nenápadného mladého muže Oskara (Kryštof Hádek), který se v podstatě ničím nevymyká svému okolí – má rád počítače a kamarádku své sestry, dívku Lucii. Tu ovšem jenom zbožně pozoruje dalekohledem z okna na půdě. Jinak podstupuje všechno jako každý jiný běžný student, utkává se se svým profesorem (ve filmu se jmenuje Smrtka a neodolatelně ho hraje Petr Čtvrtníček), má problémy s vlastní sestrou a s rodiči. Oskar má kamaráda Filipa, který se přece jenom o něco víc vyzná. Po jednom z večírků se hrdina rozhodne radikálně změnit svůj životní styl. Koupí si nové oblečení, chodí do fit centra, svých znalostí v oblasti počítačů využívá k různým podnikatelským aktivitám. Díky nim se seznamuje s mnoha atraktivními ženami, které okouzluje víc, než jako počítačový "expert", svým mládím a nezkušeností... (Česká televize)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (245)

codeas 

všechny recenze uživatele

* (hvězdïčku) dávám jako varování českým filmařům.. Plno český filmů, z let minulých, nebylo nejlepších, často na csfd hodnocených jako špatný, ale oproti tomuto je každý výborny.... Děj (pokud se to tak dá nazvat) je téměř nulový a je o ničem. Herecké výkonny nulové, všichni hráli tak jako by kameru viděli poprvé - to se týká hlavně hlavních protagonistů. Pouze ustřední písnička filmu je jediné co si v hlavě uchováte.. ()

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Tak tohle se opravdu nepovedlo. Tušila jsem dopředu, že film nebude nijak dobrý, ale že se mi nebude až tak moc líbit, to jsem si zase nemyslela. Nápad dobrý - ale jen ten původní - prostě natočit komedii pro mladé. Já takové filmy nemusím, ani Janákovy filmy (všichni ti -áci) se mi nijak moc nelíbily. A tohle už vůbec ne. Pokud to chtějí nazvat komedií, mělo by to být asi vtipné. Tohle bylo trapné, ne vtipné. A "herci"? No škoda mluvit, to herci ani nebyli. Aspoň na Hádka se dívat dalo, ale až po nějaké době, když jsem si na něho zvykla. Takhle opravdu ne! ()

Reklama

Miki68 

všechny recenze uživatele

Kdybych tenhle film ohodnotil jako "odpad", jaké proboha hodnocení bych potom musel dát "Posledním plavkám"? Ovšem - jen v případě, že trapnost nebyla v plánu a že špatná kamera byla uměleckým záměrem, nebo že dialogy byly naschvál takhle hloupé, aby vyvolaly smích... Ach jo... Kam ten český film spěje? Já bych věděl! Já taky...ale to nemůžeme použít... ()

Wishkah odpad!

všechny recenze uživatele

komedie, u které se chce plakat nad neskutečnou blbostí tvůrců. Nuda, nuda, nuda. Doteď nechápu co mělo být vtipné na semaforu, který ukazue jestli se může na záchod. Možná kdyby použití svým zvláštním způsobem vysvětloval Sir Humphrey Appleby, hláškou by to stírali Rimmer s Černou Zmijí a po vysvětlení by předvedl John Cleese cholerický záchvat. ()

Chermy 

všechny recenze uživatele

Tak nízké hodnocení je mi záhadou. Pravdou zůstává, že český film je v současné době v rukou prostých až duševně chorých "expertů". A je také pravda, že je tahle komedie zbytečná, jako většina současné české tvorby! Nicméně ve srovnání s veledíly Panic je nanic, Poslední plavky, nebo O život jsou Experti alespoň filmem! Navíc Kryštof Hádek opravdu umí hrát. Také oceňuji, že jsou Experti ušetřeni v poslední době záhadně oblíbeným ingrediencím, jako jsou vulgarity, nechutnosti, idiocie a slizké pitvoření. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (24)

  • Teenagerská komedie s Kryštofem Hádkem se natáčela v pražských čtvrtích Bubeneč a Dejvice i v prostorách hradčanského Gymnázia Jana Keplera. (Pumiiix)
  • Kryštof Hádek (Oskar) má na zárubni dverí svojej izby nalepený polystyrénový nápis BOHEMIANS. Kryštof Hádek je v skutočnosti fanúšikom klubu Bohemians Praha 1905. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama