Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (5)

plakát

Tři bratři (2014) 

po prvním shlédnutí, kdy jsem přemýšlela jestli jsem toho vína nevypila moc (nebo možná málo), jsem hlavně za úchylnou část s Karkulkou a pedofilním myslivcem dala jen **....Shodou okolností jsem ale byla přinucena dívat se na to asi šestkrát během dvou měsíců a s každým shlédnutím se mi to líbilo víc a víc....písničky už znám nazpaměť a jasnej favorit je vlk a pějící Chýlková! ...dnes opravuji na ****

plakát

Auta (2006) 

Do konce jsem to dokoukala až na potřetí, o to větší bylo moje překvapení. Příběh a nechybějící ponaučení sice originalitou nezavání, ale jinak super film pro děcka i dospělý. A skouřenej vagen nejlepší !!

plakát

Polární expres (2004) 

Animace dobrá, ale to je tak vše. Přijde mi to totálně bez příběhu, celou dobu sedí nebo chodí po vlaku. Jedna hvězdička za to, že jsem neměla odvahu dokoukat do konce, tak třeba to mělo nějaký úchvatný zvrat :-) Ale pro děti školkou povinné fajná vánoční pohádka.

plakát

Dracula 3000 (2004) (TV film) odpad!

Já jsem k filmům o upírech hodně tolerantní, ale tohle už je i na mě moc. Ten film nebyl stvořen k ničemu jinému, než aby mi vzal 86 minut mého života.

plakát

Bílá masajka (2005) 

Film je o proti knize plitký, nezáživný a zmatený. Myslim si, že tento příběh by zasloužil více režisérského umu a bohužel nepomohlo ani to, že na natáčení dohlížela sama Hofmannová.