Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (10)

Forrest Gump

Forrest Gump (1994)

Forrest je film, který jsem viděl snad tisíckrát, a pokaždé se směju něčemu jinému + je to shrnutí 40ti leté historie US, pro debilní amíky. Dokonce je to takový film, který jsem si pouštěl snad od desíti a když jsem byl nemocný nedival jsem se na králika Bugse nebo na kaera donalda, pustil jsem si Forresta a rázem jako by ta 40°teplota zmizela. Btw chtělo se mi běžet tak jsem běžel.

Happy End

Happy End (1967)

Todle naprosto geniální nápad! Dostal jsem k němu náhodou, ale určitě to stálo za to! Kam se hrabe třeba takové memento, tendlecten snímek není sice nic akčního, je jen absurdní komedií ze života a právě možná toto ho dělá tak geniálním nehledě na to, že plyne pozadu. Naprostý skvost tvorby zlatých šedesátých!

Malý velký muž

Malý velký muž (1970)

Viděl jsem to teprve až teď, kaju se! Kdybych to byl věděl, že je to takový westernovský Forrest tak se na to podívám rozhodně dřív! Navíc se je tam taky úžasná příroda.

Pan Nikdo

Pan Nikdo (2009)

Mr. Nobody je presne ten typ filmu, ktery vam dodá peknou radku pochybnosti. Asi po prvnich 15 minutach jsem zacal uvazovat uplne presne o tom o cem je cely a to jestli by slo udelat neco jinak. Neslo a i presto je ten ZIVOT krasny, protoze fanzie nema hranice a my si jen muzeme zeptat sami sebe WHAT IF? CO KDYBY?

V Bruggách

V Bruggách (2008)

Focking Brugges! Jako by mi Colin mluvil z duše, není divu, že se mu tam nelíbilo, když je tam všecko tak pohádkově krásné. Já tam byl osobně 4x za poslední 3 měsíce a město mě štvalo stejně jako jeho. Viděl jsem dokonce i více tlustých amiků než on. Po filmové stránce řadím tenhle film mezi moje nejoblíbenější.

Ovládací panel
19 bodů