Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Recenze (9)

plakát

Monster Hunter (2020) 

Dostal jsem přesně to co jsem očekával. Příběhově by to asi mohlo jit i jiným směrem, ale proč ne takto. Hra podle které je film inspistovaný je super. Ve filmu se moc povedli monstra. Idealní oddechová jednohubka.

plakát

Hitman: Agent 47 (2015) 

Konečně to je mnohem blíže hře, akce akce schovávání únik kamerám akce akce. Oproti verzi s Olyphantem mnohem lepší. Kdo čeká nějakej hlubší význam filmu, tak ať nekoukaká, je to prostě akční oddechovka. Přesně to co jsem čekal

plakát

Tísňová linka (2013) 

Povedený thriller, bylo to teda dost předvídatelný a hlavní herečky trochu hysterický ale to se dá přežít. Celej film jsem se bavil a napnutej sem byl jak guma v trenkách.

plakát

Vražedná hra (2012) 

Nevím proč má tenhle film tak špatné hodnocení od některých. Mě se to líbilo a myslím že to byla velice podařená kriminálka. Tuhle knihu jsem od Pattersona nečetl ale četl jsem jiné a mam je moc rád. Předchozí filmy s Alexem Crossem v podání Morgana Freemana byly lepší ale také je to tím, že Rob Cohen to pojal více akčněji a dost jinak. Perfektní byla postava záporáka kterého brilatně zahrál Matthew Fox. Pro mě rozhodně dobrý filmový zážitek.

plakát

REC 3: Počátek (2012) 

Původně sem spíš čekal nějaké pokročení v příběhu nebo vysvětlení. Tohle sem ale nečekal. Ze začátku roztřesená kamera, a to i ty záběry od profi kameramana na svatbě ze steadycamem byly hrozný, se změnila na klasickou filmovou kameru. Film ztratil napětí a trochu tajemna co měly předchozí díly a proměnil se ve klasickej zombie masakr. Ale i tak se na to dalo koukat a nakonec to aspoň pobavilo. Snad bude slibované ukončení s původním režisérem jedničky a dvojky lepší.

plakát

Tajemný muž (2012) 

Čekal jsem nejprve horor a od začátku jsem měl takové to mrazení a byl jsem dost napnutý. Jakmile došlo ke zvratu celého příběhu tak jsem si řikal ..to si jako dělaj srandu nebo co.. Nakonec je z toho spíše psychologické drama s několika místy k zamyšlení. Pro mě perfektní filmový zážitek s dobrým příběhem,dobrou kamerou a velice slušnými hereckými výkony. Jessica Biel mě hodně překvapila. Pokud ale hledáte horor tak tady se ho nedočkáte.

plakát

Snadný prachy (2010) 

To je kombinace. Srbové, arabové a naivní nor a kšefty z drogama. Nor si myslí že přijde ke snadnejm penězům aby mohl chodit na večírky a akce mezi švédskou smetánku a hrát si na jednoho z nich. Jeden z arabů chce zaopatřit svojí těhotnou sestru a pak utéct někam pryč. Srb chce jen rychle přijít k penězům aby se se svojí dcerkou mohl vrátit do rodné země a utekl tak před bossem srbské mafie. Nic ale není tak jednoduché a vše je nakonec jinak. Líbí se my tenhle zvláštní styl jakým seveřani točí své filmy. V poslední době je jich dost a každej je něčím zajímavej.

plakát

Šinobi (2005) 

Pro mě osobně perfektní variace na romeo a julie po japonsku. Bojovníci se zvláštními schopnostmi a velkou oddaností bojovat ale nejen to. Hlavní hrdinové chtějí hlavně žit ale oba dobře vědí že to není možné. To že se film vleče mi vůbec nevadilo, u japonských filmů to tak spíše bývá. Film plný citů dávaných tak po jejich najevo, že nikdo to neumí lépe. Stejně jako u většiny jiných japonských filmů perfektní hudba.

plakát

Nokas (2010) 

Kvalitně udělaná rekonstrukce s perfektní atmosférou spíše v dokumentárním stylu. Celou dobu se pořád něco děje takže to nenudí. Mě nejvíce dostalo to jak lidi během přepadení pořád procházej po náměstí a vlastně jim ani nedochází že se něco děje. A pak klasický čumilové, který koukaj a zacláněj. Není takový jako americký filmy jak vykrádaj banky tipu Nelítostný souboj, ale je to naprosto reálný.