Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (21)

plakát

Zóna zájmu (2023) 

Je to zase něco jiného a určitě to nesedne každému. Nepříjemná zvuková kulisa a Sandra Hüller předvádí další herecký koncert. Sonda do života jedné spořádané nacistické rodinky.

plakát

Oppenheimer (2023) 

Je to dobré pokud alespoň v základech znáte dějiny od r.1939-1949, víte co je to V2, Postupimská konference nebo McCarthismus. Pokud ne, nevěřím, že to dokáže někoho natolik oslovit. Vizuálně je to super, ale střídání roku a barev taky nesedne každému.

plakát

Star Wars: Vzestup Skywalkera (2019) 

Těžko se mi to hodnotí, ale mám pocit, že to tvůrci točili za pochodu a vymýšleli co ještě přidat aby to bylo dostatečně cool. Spousta zbytečných scén, spousta zbytečných postav, které umírají, pak zase obživnou.... pěkné pasáže střídají naprosto strašné. Je to všelijak slátané (vybrakované) a nedává to žádný smysl. Znovu se vrací staré postavy (což je dobře), ačkoliv v předchozím díle už s nimi mělo být ámen. Prostě slátanina, stejně jako celá série VII. - IX. Když se nad tím tak zamyslím, ono to nemělo pořádně ani záporáka... Kylon Ren od začátku nevěděl co chce, Snoke zemře hned v prvním díle a Palpatin se objeví ve třetím "jakože" tahal za nitky. Je to prostě blbost, ale je to Star Wars.

plakát

Joker (2019) 

Joker v podání Phoenixe je lahůdka a bylo by zajímavé mít dva držitele oscara za roli Jokera. Moc mu fandím, protože za mě překonal Ledgera (taky je výborný, ale Phoenix je dle mého výše). Gotham City je skvěle vykreslen, má to hutnou atmosféru a scény, které se nebojí ukázat krvavou brutalitu (Nolan to nemá). Skvělé psycho-drama.

plakát

Smrtihlav (2017) odpad!

Příběh o atentátu je sám o sobě tak silný, že nechápu proč si to tvůrci udělali po svém. Je to špatný film, ani ty kulisy nejaou povedené. Opravdu nechapu proč se to natočilo a za jakým účelem. Heydrich osobně zastřelí Mašína?? No konec.

plakát

Colette (2013) odpad!

To se nedá .... V tomto filmu je opravdu všechno špatně.

plakát

Der Lebensborn - Pramen života (2000) 

Toto je důkaz toho, že Milan Cieslar dokáže natočit velmi dobrý film. Výborné herecké obsazení. Monika Hilmerová coby Grétka je fantastická a pochopitelně velmi krásná. Skvělá je i Vilma Cibulková, opravdu co se týče hereckých výkonů, není co dodat. Pochválil bych i hudbu.

plakát

Už je tady zas (2015) 

Výborný film, tváří se to jako komedie, vlastně to je komedie ale i není. Naprosto skvostný Oliver Masucci! Když bych měl srovnat Masucciho a Bruna Ganze, je to plichta! :-)