Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Dobrodružný
  • Fantasy

Oblíbené filmy (8)

Sanctum

Sanctum (2011)

Dokonalý pohled na tvrdost, nepředvídatelnost a rozmary matky přírody, která nechce vydat svá tajemství jen tak zadarmo, a proto si vybírá krutou daň na členech výpravy. Herecké výkony, příběh a vůbec atmosféra celého filmu mě strhla jak lavina. Musím přiznat, že po shlédnutí filmu mě bolely všechny svaly, od toho, jak jsem všem pomyslně pomáhala překonat překážky v cestě za svobodou. A závěr..., potřeba kapesníčku mluví za vše!

Austrálie

Austrálie (2008)

Film, ve kterém si každý najde to svoje. Přiznám se, že mě začátek zaskočil a dlouho jsem si myslela, že jde o komedii, ale pak přišlo dobrodružství a drama, pak zas dobrodružství a pak dokonce válečné drama.... Film je nabitý vším co divák potřebuje vidět, tedy u mě to tak platí :D. Musím dát 5*, protože takový film už se nevidí :)

To, co dýchám

To, co dýchám (2007)

Nejkrásnější, nejlepší, nejreálnější, nejpřesnější,nej.......... film, který jsem doposud viděla! Žádný jiný film nezachycuje to, jak se život může zamotat a jak je důležité všímat si svého okolí, protože nikdy nevíme s kým máme spjatý osud! V tomto filmu je skrytá pravda, pro každého je ta pravda jiná, a to je důvod, proč tento film shlédnout! Herecké obsazení, příběhy, které do sebe zapadají, jako dílky skládačky, která až na konci ukáže celý obraz....Excelentní, tak, že nedokážu skrýt nadšení! Nikdy (tedy zatím) jsem neviděla film, ve kterém bych se tak stoprocentně našla! Ne, že bych milovala "mafiána", vykradla banku, ale pořád zachraňuji svou lásku, která patří jiné! Asi je to můj osud........