Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Sci-Fi
  • Dokumentární

Oblíbené seriály (5)

Červený trpaslík

Červený trpaslík (1988)

Absolutní vrchol. Špička. Vim, že můj komentář je tu zbytečný - vše už napsaly stovky hodnotitelů přede mnou, jen cítím povinnost být součástí těch, co říkají, že je to DOKONALÝ!!! "Napoleon? You're my all-time favourite fasist dictator, can I have your autograph?"

Teorie velkého třesku

Teorie velkého třesku (2007)

Seriál je to výbornej, hlavně od druhé série dál, všechno už tu napsali jiní, jen prostě musim vyzvednout Penny. Ačkoliv není můj typ, tak se jí musí nechat, že je sakra dobrá herečka. Skoro bych řekl, že je o hlavy výš než všichni ostatní v seriálu. Fakt. Zaměřte se někdy jen na ní. Ona úplně kouzlí... - update 2012 - kvalitativně to jde dolů, Amy nemůžu vystát, ale v páté epizodě, patnáctém dílu, v čase 13:40 řekne Sheldon Cooper větu, která tomuto seriálu vytesala obrovskou mohylu na mém soukromém hřbitově dobrých myšlenek a zaručila mojí nesmrtelnou úctu. Neuvěřitelný!!!

M*A*S*H

M*A*S*H (1972)

U mě dobrý. U mě hodně dobrý. Troufám si říct, že 90% všech dílů jsem viděl alespoň pětkrát, ale neomrzí a směju se pořád. Seriál má pro mě s přibývajícími díly vzestupnou tendenci humornosti, ale tím nemyslím, že první díly jsou špatné. Je sympatické, že při odchodu herců ze seriálu tvůrci nesklouzli k zalepení díry stejnou záplatou, tj. že nově příchozí postavy nejsou charakterovou kopií těch odcházejících - B.J. je jiný než Trapper, Potter jiný než Blake, Charles je jiný než kuní ksicht :-) . Občas někde vyskočí nějaká chyba - Radar má někdy mámu (píše jí pomalu, protože ví, že neumí rychle číst..), někdy rodiče umřeli a jeho vychovávala teta (v jednom díle snad dokonce babička), nebo když v českém dabingu Blake Radarovi někdy vyká, někdy tyká, ale na tak dlouhý a nádherný seriál jde jen o kosmetické vady. Nejlepší postava je jednoznačně Charles Emmerson Winchester III. !!!