Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Sci-Fi
  • Dokumentární

Oblíbené filmy (10)

Kostka

Kostka (1997)

U me jeden z nejlepsich hororu. Super namet a zpracovani. Bal jsem se celou dobu. Skoda jen, ze ta matika behem filmu nekolikrat skripe (sude prvocislo..). Postava fasistickeho fizla me navstevovala ve snech jeste dlouho potom. Moc se mi libil konec.

Výlet

Výlet (2002)

Toto je jeden z mých nejoblíbenějších filmů vůbec. Alice Nellis je největší česká současná režisérka. Koukat hodinu a půl na geniální holky Janžurovic (všechny tři) je pro mě vždycky pohlazení. Film jsem viděl snad desetkrát a ještě nejmíň desetkrát ho vidět chci. Krásná role Igora Bareše. Celá atmosféra filmu je neuvěřitelná a z dialogů mezi holkama čiší život, autenticita a krásná, jemná energie. Film má promyšlenou každou minutku a jednání postav je příjemně uvěřitelné a lidské. Už kdyby Alice Nellis nikdy nic víc nenatočila, kvůli Výletu si jí vždycky budu nesmírně vážit.

Sibiř

Sibiř (1998)

Pet z peti. Napodruhe s odstupem peti let jeste neskutecnejsi narez. Našlapaný, rychlý, dynamický film. Devadesátiminutová jízda Amsterodamem na vlně lehkých drog, neupřímného kamarádství a jedné hloupé soutěže o „zářezy na pažbě“. Klipová režie je poslední léta stala synonymem slova „cool“, sem ale dokonale patří. Když byste žili v úplném centru Amsterodamu a živili se sexem a okrádáním turistek, taky by Váš život připomínal promo video na světské hříchy. Film má úžasnou atmosféru a výborně se hodící hudbu. Jo, a miluju ten konec.

28 dní poté

28 dní poté (2002)

Ta hudba!!! Úžasná atmosféra a super kamera. Nádhera. Boyle umí.