Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (14)

plakát

Co jsme komu udělali? (2014) 

Výborná rodinná komedie.V cinestaru s 20korunovou slevou jako TIP. Byl bych ochoten 20kč vrátit.

plakát

Záchrana pelikána č. 895 (2011) 

Pěkný dokument, který nikoho neobvinuje, na nic si nehraje a přes veškerý bordel, co se všude kolem nás děje, se nám snaží dát kus přirozenosti a lásky, od "lidí co zachran'ovaly pelikány". PS: Krásné! Vlastně normální :)

plakát

Libanon (2009) 

Celá stopáž filmu se odehrává v tanku, tudiž velmi podtrhuje atmosféru.

plakát

My iz buduščego 2 (2010) 

Jedničce se dvojka nevyrovná. Žádna inovace, prakticky ten samý příběh v jiném podání. Hodnotím za 4, protože zpracování filmu... mně bavilo. Kamera, střih, přiměřené efekty a hlavně... dobří herci.

plakát

Pod vlivem lásky (2008) 

Naprosto zdrcující příběh o lásce. Do první poloviny filmu jsem se bavil a v druhé jsem byl napjatý jak prase. Film mohl být klidně i delší, prostě mi tam chybělo konečné soužití "bráchy a segry" :) Musím honotit plným počtem, film mě nesklamal!

plakát

Hodný, zlý a divný (2008) 

No konečně jsem se dočkal akčního,komediálníhé laděného snímku z Jížní Koree. Kamera,střih,hudba,kostýmy,výprava,zvuk tak tohle všecko se podle mně dá nominovat na oskara a to bez nadsázky. Miluji tenhle žánr a styl podání režie.

plakát

Upíří deníky (2009) (seriál) 

Taková slátanina z True blood a Stmívání. Herecké výkony nic moc, hlavní herci jsou až moc umazani pudrem! Seriál je spíše pro děti ve středoškolských letech.

plakát

Angel-A (2005) 

Ten kdo má rád tak trochu jinou romantiku a jiný humor se mu bude film líbit. Jamel Debbouze je v tomhle filmu za nepochopeného hlupáka to se však s nástupem Angely změní, která mu v tom má pomoct a dát mu život do pořádku. Výjmečný kousek který se jen tak nevidí. Výborná kamera i střih a do tho ta franina :)

plakát

District 9 (2009) 

Naprosto skvělé podání celého děje. Od první až do poslední minuty jsem byl naprosto přilepený k LCD. Není co dodat, snad jen "Chovej-me se jako mimozenšt'ani"

plakát

Sin Nombre (2009) 

Miluji tenhle typ dramatu,nic nebylo přehnané,dobrodružné,frustrující drama.