Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dokumentární
  • Animovaný

Recenze (32)

plakát

Zen (2009) 

Nase zapadni mysleni tenhle film nemuze pochopit. Mozna kdyby si tady hodnotici nejdriv neco zjistili o zenu. Jinak doporucuji si nejdriv precist knihu Cesta zenu od Alana Watts.

plakát

Koleje osudu (2013) 

Nizký hodnocení dávám kvůli tomu, že toho klučinu jen lechtali pírkem v podpaží a Max byl asi tak vyžranej ,protože za rohem měli kantýnu jinak si to nedovedu vysvětlit. Víc reality mi tam scházelo. Já si mučení představuju ve stylu filmu 1984, že ten človek plazil, prosil a žebra mu jen trčela.

plakát

1984 (1984) 

Kdo nečetl knihu vůbec nemá šajnu o čem to může být doufam, že se dožiju lepšího zpracovaní.

plakát

Rivalové (2013) 

Lidi s tím hodnocením trochu blázníte? Podívejte se na dokument Senna a pak hodnoťte a nikdo z Vás neda 5 hvězd ! Ty dvě kočeny od Niki Laudy a Hunta jen zabírají záběr, pěkný oči to je všechno. A u Laudi tam je aby těma smutnýma očima na něj čuměla. A neustály výsledky z jednotlivých okruhů po určité době unavují, to se radši podívám na teletext než tohle. Jediný závod z celého filmu mě bavil byl v Japonsku A to že je to stavěný na životopisným základě mě teda neuhraní, abych dal vyšší hodnocení.

plakát

10 položek a méně (2006) 

Příjemný nenáročnýy film, který dobře odreaguje před odchodem do práce, aspoň u mě :).

plakát

Pan Nikdo (2009) 

I přes komplikovaný příběh se v tom neztratíte a krásně vše do sebe zapadá ne jak přiblblej Atlas mraků. Je až neuvěřitelné jak sebemenší maličkost může změnit Váš osud. Film by se měl jmenovat ,,co by se stalo kdyby´´ neudělal zrovna to nebo ono :).

plakát

Nevědomí (2013) 

Škoda že ve filmu víc nerozebrali ufouny, kde se vzali a co přesně chtejí, kdo je stvořil.... jinak by to bylo nejlepši Sci-Fi co jsem viděl. Ale to je jen malá drobnost.

plakát

Muž z oceli (2013) 

Dlouho jsem váhal se podívat na nového Supermana. No už jsem viděl tolik Spidermanů, Supermanů, že je to pořád ta samá písnička.... Ale nakonec jsem byl překvapený a nelitoval, tohle je jiná úroveň.

plakát

Před soumrakem (2004) 

Plno keců jaký to bylo na začátku jak byli najivní, o práci, o rodině, jak se změnil každý. Jinak Jessi si dává záležet, aby neřekl nějakou blbost u všeho, kde si není jistý řekne ,,dělám si srandu'' :D, aby se Celine nerozplynula na molekuly ....

plakát

10 Feet (1966) 

Zvuk od uživatele Segrestor se k tomu hodí :), ale i tak je to blbost. Možná v tom někteří vídí něco víc (Aelita, Segrestor) v Krátkometrážní filmech od George Maciunas, ale já ne.