Jedno velké plus za kameru a druhé velké plus za hudbu, já teda poslouchám jiný styl ale krásně sladěná která se do filmu hodila a hudba kterou neslyším denně. Jsem ráda, že jsem po dlouhé době viděla film, který je dělaný tak trochu jinak.
Mě osobně se to hodně líbolo ale být dítě tak nepochopím ani ťuk. To bylo hned ze začátku jasné že děti co seděli vedle nás i za náma začli v polovině filmu dělat bordel a ptali se rodiču "a tatí tohle je kterej, a tatí co se tam ted stalo?". rodiče dělají, že nic a děti nechaj mluvit přes celé kino dál. Je ale pravda, že pixar má lepší filmy. Jo a celkem slušný dabing.
páte přes devaté asi takhle bych to řekla. V první moment bylo hned jasny, že jako jedina přežije ta černoška. Snaha dobrá ale filmu Vetřeleč či Predátor to nesahá ani po kotníky. Některé akční scénky celkem ušli ale aby me film nějak zaujal potřebuju k tomo i něco víc. A přišlo mi jako kdyby celej ten film někam pospíchal, všechno šlo nějak moc rychle.
Na amaterský film je to slušné ale jak tu někdo psal taky mi moc nejde humor a Fallout dohromady. Trošku moc vyumělkované ale nebylo to špatný. Moc pěkně se jim povedlo oblečení to jsem fakt koukala s tim si museli pěkne vyblbnout. Mě jako fanouška falloutu tenhle film nezklamal ani neurazil. Ja ale teda osobně bych si to představovala jinak :-)
Jedna velká nuda. Zajímavý nápad ale to zpracovaní mě nějak nezaujalo a hlavně neupoutalo. Jednička byla teda o dost lepší, zajimavější i napínavější. Nevim no, mě něco tahle strašit, tak ani za zlatý prase nezustanu doma a to ja se zas tolik nebojim.
Kreslená blbinka, slabší film od DreamWorks ale tak co, zas tak hrozný to nebylo a celkem jsem se nasmalá ale spíš bych řekla, že děti se u toho nasmějou víc.
Nesmím zas koukat na realitu filmu, coz u toho to filmu opravdu nejde. Skvělý film na dialogy takhle jsem se kině v hodně dlouho nezasmála .:o) Dobrý výběr herců pro tento film. :)
z ošklivého káčatka se stane krásná labuť najde si prince a žiji spolu... bla bla bla. Na mě tohle prostě dojem neudělá ale tak film má celkem hezkou atmosferu ale to je asi tak jediny co me zaujalo, namám proste tyhle pubertální filmy ráda.
Tohle se hrozně špatně hodnotí. Dva dny předtim než jsem videla tenhle film tak jsem dočetla knížku. Knižka je uplně o něčem jínem než tenhle film nesáhá filmu ani pokotníky. Zase ale můsim říct, že kdybych knížku nečetla tak by se mi film(serial) celkem libil. Herecky to celkem šlo, efekty už byly horši, Triffidy se celkem povedli ale ja si ho predstavovala uplně jinak. Hudba vyborna.
Ja nevim mě to zas tak šílený nepřišlo. Puvodní verzi jsem nevidela kdyz jsem si to to poustela tak jsem sla do toho s tím, že je to jako akcní fantasy film. Co bylo dost děsný tak ty obcasné spomalené zaběry které se do tohodle filmu vubec nehodily. Pro mě pruměrny film který mě ani nezklamal ale zas nějak extra nenadchnul.
lehce zmatený film vyborný na efekty, hudbu, kameru a podobně ale co se týče chování lidí si já představuji opravdu jínak. Scénka která me pobavila, byla ta kdyz se Megan fox zvedla od stolu, pred kamaradkama a sla za nejvetší joudou ze skoly, který se zrovna prerazil na ruzovém kole. Tak jako ale co film mě bavil, akorad jsem mozna některý kroutila hlavou.
Dost drsný horror u ktereho se mi ale vázne delalo az spatne. Nevim no to zpracovani celeho filmu mohlo být lepsi a jine a ten konec jsem cekala teda uplne jiný. Jinak velky plus ma u me ten herec co hral toho pomatenyho blazna doktora, videt tohle nazivo tak mu i verim ze je to opravdovej magor.
Udalost ktera me vzdycky nejakym zpusobem fascinovala a zarazela na jednou. Vyborný dokument kdy clovek opravdu pochopi co se stalo minutu po minute. Na svete je mnoho zahad a nebo jich je jen malo? To je asi sila nazoru ale pro me vzdycky udost kolem cernobilu bude mezi ne patrit!
Hezká pohádka o proti těm co jsou ted v dnešní době ale co mě dokáže dost pohádku zkazit jsou ty nekonečný písně a tanečky ktere prostě nemam rada, ani jako mala jsem to neměla rada celou pohadku mi to dokáže otrávit.
Ano už nejsem malá a přesto mám tenhle serial hrozně moc ráda a vždycky se na něj ráda podívám. Příběhy mají smysl, jsou zábavné, propracované, má to hlavu a patu. Některé díly bych řekla, že jsou někdy i něčím poučné. Nevím proč už se takovéhle kreslené pohádky nedělají a když ano tak stojí za starou bačkoru. V tom tom to seriálu je perfektní dabing, především Miroslav Vladyka se vyznamenal který nadaboval Stoupu.
Nemám slov. Výborně namluvené, dobrý děj, napínavé a některé efekty na tu dobu jsou hodně dobré. Dopředu člověk nikdy neví co zrovna teď bude nasledovat. Když jsem ale byla mála, tak jsem radši od toho to filmu utekla protože bych pak určitě měla noční můry.
po shlédnutí toho filmu jsem si řekla, že můžu být ráda za to kde žiji a jak žiji. Napínavé drama které hodně upoutalo moji pozornost a zas trochu zamyslet nad životem. Akorát mohli film trochu oživit ale v tomto filmu to není podstatné. 75%
je to přiblblé ale jako mě ten film celkem bavil. Někdy trapné ftípky ale zasmála jsem se. Akorát vůbec nevím pro jakou věkovou kategorii je film dělán, protože film působí jako kdyby byl dělán pro děti ale některé scénky a vtipy moc pro děti nejsou. Grafika mi nepřišla zas tak hrozná dalo se na to koukat. 52 %
Nezapomenutelný zážitek, který jsem měla díky 3D kinu IMAX. Ještě druhý den jsem z toho byla hotová. Všechno supr od nějakých efektů, herců přes hudbu(kterou jsem si i musela stáhnout) atd. Jediný co mi trochu vadilo tak je příběh, že děj probíhal podobně jako v mnoha jiných filmech a některé scény byly až moc přehnané. No neumím to nějak vysvětlit ale zas jsem dopředu dokázala odhadnout co bude následovat. Ale film mě v kině celou dobu bavil a nenudila jsem se, což je pro mě hlavní. Ještě takový dodatek já si furt říkala, sakra kde je něco podobného už viděla někde určitě a pak mi došlo, že podobné postavičky, příšerky prales atd byl v mé staré oblíbené hře(kterou jsem nikdy bohužel nedohrála) Albion. Tvůrci se v té hře určitě inspirovali to jinak není možný, dost velká podobnost.
Jeden z mála filmů kde mě konec dokázal opravdu rozbrečet, Hodně dobrej příběh který člověka nutí se trochu pozastavit a popřemyslet. Zpřeházené sceny dělají to že človek se všechno nedozví hned. Když jsem si četla nazev filmu poprvé tak jsem si řekla ježiši to bude zas nejaka blbost o nějakých narkomanech a drogach ale, že to bude tak dobrý film jsem opravdu nečekala. Po schlédnutí filmu jsem byla ješte par hodin uplne rozhozená.
Nevím jestli jsem divná nebo vadná ale na můj vkus moc přeslazené a naivní, ja tyhle filmy proste nemusím, takhle to v životě proste neni nebo aspoň teda ne u mě. Ale je to hezky natočené a Rowan Atkinson je supr :o)
Ja nevim, ja jsem komiks nečetla a možna je to chyba protože mě tenhle film absolutně nic neřekl. Efekty dobrý herecký výkon taky ale vyvraždovaní nebo teda spíš vymítání demonu mi opravdu nic neřiká, přišlo mi to takové více motivu v jednom. Možná je to taky tím, že se nezvyznam v náboženství.
výborně zpracovaný ale v některých situacích až moc přehnané. No moje fantazie vypadá asi trochu jinak, než tady ale i tak se mi příběh celkem líbil i když někdy jsem to trochu nestíhala. dobrá hudba a herecký výkon. 75%
No ten dabing? ten byl příšerný uplně tím celou pohádku(pověz) zničili. Jinak to není špatná pohádka na podívanou v neděli při oběde. LululuuuLuuu to mě pobavilo.
Drive (2011)
Auta 2 (2011)
Český lev 2010 (TV pořad) (2011)
mě se to libilo hodně, hezky připravené a hlavně serioznost a důvtip. :o) Budař hodně bavil. Kam se hrabe nova.
Vetřelec vs. Predátor (2004)
Fallout: Nuka Break (2011)
Paranormal Activity 2 (2010)
Příběh žraloka (2004)
Na doraz (2010)
Penelope (2006)
Grindhouse: Planeta Teror (2007)
když je něčeho moc tak je to příliš. :) Zajímavě natočený, příběh mě nezaujal a je to cele takové přehnané. stačilo by trochu ubrat.
Den trifidů (TV seriál) (2009)
Souboj Titánů (2010)
Británie má talent (TV pořad) (2007)
ach jo. proc se u nás v CR neumí lidi bavit tak jako treba v britanii. tady jde kazdymu akorad o prachy.
Transformers (2007)
Lidská stonožka (2009)
Černobyl - nultá hodina (TV film) (2004)
Kráska a zvíře (1991)
Gumídci (TV seriál) (1985)
Čarodějův učeň (1977)
Alvin a Chipmunkové (2007)
Dobrý začátek, mizerný konec ale ten film mě celkem bavil nenudila jsem tak co.
Precious (2009)
Sissi a Yetti (2007)
Avatar (2009)
21 gramů (2003)
Láska nebeská (2003)
Pojišťovna štěstí (TV seriál) (2004)
odpad!ja nevim jestli to myslí vážně a nebo si z nás dělají jen bžundu. Ta první serie byla ješte koukatelna ale ta poslední? jako co to je? mizerny herecky výkon(hlavne ty postraní role), mizerne namluvený, hudba je hrozne chladná, sceny jsou tak divne sestřihany. Ja teda o vytvoření filmu či serialu vím prd ale tohle je jako na mě moc. Ten příběh? škoda mluvit. Nebo teda ty poslední dily to je neco šílenyho. Skoro v každym lide se stane nejaky uraz, všichni se podvadí, všechno je hrozne negativní... ja nevím možna jsem moc kriticka ale prostě takhle já si serial nepředstavuju, no dejme tomu první serie ješte ušla. Škoda takových hercu jako třeba P. Narožný pro tenhle serial.
Constantine (2005)
Alenka v říši divů (2010)
Soumrak mrtvých (2004)
to byla taková blbost až se mi to líbilo. tenhle film nemůže brát nikdo vážně ale jako parodie supr :)
O sirotkovi z Radhoště (TV film) (1996)