Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (44)

plakát

Sinister (2012) 

Proč 5 hvězdiček? Protože je to fakt první horor asi po 5 letech u kterého se fakt bojím, že možná i budu mit zlé sny a bude se mi špatně usínat. Plus další body za hudbu a atmosféru. Mám prostě ráda napnutou atmosféru než nějaký lekačky kterých se stejně neleknu.

plakát

Drive (2011) 

Jedno velké plus za kameru a druhé velké plus za hudbu, já teda poslouchám jiný styl ale krásně sladěná která se do filmu hodila a hudba kterou neslyším denně. Jsem ráda, že jsem po dlouhé době viděla film, který je dělaný tak trochu jinak.

plakát

Auta 2 (2011) 

Mě osobně se to hodně líbolo ale být dítě tak nepochopím ani ťuk. To bylo hned ze začátku jasné že děti co seděli vedle nás i za náma začli v polovině filmu dělat bordel a ptali se rodiču "a tatí tohle je kterej, a tatí co se tam ted stalo?". rodiče dělají, že nic a děti nechaj mluvit přes celé kino dál. Je ale pravda, že pixar má lepší filmy. Jo a celkem slušný dabing.

plakát

Český lev 2010 (2011) (pořad) 

mě se to libilo hodně, hezky připravené a hlavně serioznost a důvtip. :o) Budař hodně bavil. Kam se hrabe nova.

plakát

Vetřelec vs. Predátor (2004) 

páte přes devaté asi takhle bych to řekla. V první moment bylo hned jasny, že jako jedina přežije ta černoška. Snaha dobrá ale filmu Vetřeleč či Predátor to nesahá ani po kotníky. Některé akční scénky celkem ušli ale aby me film nějak zaujal potřebuju k tomo i něco víc. A přišlo mi jako kdyby celej ten film někam pospíchal, všechno šlo nějak moc rychle.

plakát

Fallout: Nuka Break (2011) 

Na amaterský film je to slušné ale jak tu někdo psal taky mi moc nejde humor a Fallout dohromady. Trošku moc vyumělkované ale nebylo to špatný. Moc pěkně se jim povedlo oblečení to jsem fakt koukala s tim si museli pěkne vyblbnout. Mě jako fanouška falloutu tenhle film nezklamal ani neurazil. Ja ale teda osobně bych si to představovala jinak :-)

plakát

Paranormal Activity 2 (2010) 

Jedna velká nuda. Zajímavý nápad ale to zpracovaní mě nějak nezaujalo a hlavně neupoutalo. Jednička byla teda o dost lepší, zajimavější i napínavější. Nevim no, mě něco tahle strašit, tak ani za zlatý prase nezustanu doma a to ja se zas tolik nebojim.

plakát

Příběh žraloka (2004) 

Kreslená blbinka, slabší film od DreamWorks ale tak co, zas tak hrozný to nebylo a celkem jsem se nasmalá ale spíš bych řekla, že děti se u toho nasmějou víc.

plakát

Na doraz (2010) 

Nesmím zas koukat na realitu filmu, coz u toho to filmu opravdu nejde. Skvělý film na dialogy takhle jsem se kině v hodně dlouho nezasmála .:o) Dobrý výběr herců pro tento film. :)

plakát

Penelope (2006) 

z ošklivého káčatka se stane krásná labuť najde si prince a žiji spolu... bla bla bla. Na mě tohle prostě dojem neudělá ale tak film má celkem hezkou atmosferu ale to je asi tak jediny co me zaujalo, namám proste tyhle pubertální filmy ráda.