Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Pohádka

Recenze (15)

plakát

Bezva ženská na krku (2016) 

Skvělá zábava a oddychový film v duchu co se škádlívá to se rádo mívá. Se skvělým hereckým obsazením v čele s Miroslavem Táborským.

plakát

Tvoje tvář má známý hlas (2016) (pořad) 

Čtvrtá epizoda se stala nejúspěšnějším pořadem televize Nova od 3. dubna 2013 a celého televizního trhu od 25. prosince 2013.Nejsledovanějším se stalo sobotní vystoupení Hany Holišové, která se proměnila v Michaela Jacksona a předvedla jeho legendární skladbu Thriller. V čase 22.02–22.04 připoutala k obrazovkám 2,009 mil. diváků.

plakát

Něžné vlny (2013) 

Pohodová letní komedie při které vám bude zkrátka fajn. Prostě zrzky kdo by je neměl rád, že ? Nebo radši štípete dříví ?

plakát

Létat jako pták (1984) 

Roztáhnout křídla a letět , kdo by to nechtěl... A k tomu mít takového přítele který se za vás bude rvát až do roztrhání těla. Pak je život krásný když věříme tomu co jsme a nikým si to nenechme vymluvit. Důležité je tomu věřit a spolehnout se na své přesvědčení.

plakát

Metallica: Through the Never (2013) 

Když jsem v roce 1992 poprvé slyšel tuhle partičku naživo nebylo mi sice hned jasné že z toho bude láska na celý život, ale už tehdy jsem to cítil jako srdcovou záležitost . Na tenhle film sem se těšil již dříve než se objevil na CSFD a samozřejmě moje očekávání nezklamal. Být na koncertu této legendy v páté řadě a dostat se dokonce tak blízko , že si téměř můžete sáhnout Jamesovi na kytaru by vám jinde asi ochranka jistě neumožnila. Příběh provázející tenhle koncert není sice zcela realistický, ale i tak a možná právě proto se mi místy tajil dech nad očekáváním dalšího děje. A úžasná závěrečná instrumentálka Orion je jen důkazem co tenhle film dokázal, vždyť kdy se vám stalo že lidi sedí zařezaní v sedačkách až do posledního písmenka titulek a posledního taktu hudby která je jak vidno nejen pro mně jedničkou svého druhu.