Reklama

Reklama

Metallica: Through the Never

  • USA Metallica: Through the Never (více)
Trailer 2

Legendární americká kapela Metallica přináší na plátna kin zcela nový filmový zážitek. Film s názvem, odkazujícím na stejnojmennou píseň z Black Album, sleduje mladíka Tripa (Dane DeHaan), který na živém koncertě skupiny musí splnit nebezpečnou tajnou misi. Kulisami jeho příběhu je jeden z nejlepších koncertů Metallicy ve vyprodané aréně. Tento jedinečný projekt v sobě spojuje filmový příběh a velkolepé živé záběry z koncertu jedné z nejpopulárnějších a nejvlivnějších rockových kapel v historii. Filmovému divákovi přináší neopakovatelný  a vzrušující 3D zážitek, který díky oslňující pyrotechnice, propracovaným jevištním scénám a obrazem snímaným najednou 24 kamerami, nemá na plátně obdoby. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (13)

Trailer 2

Recenze (169)

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Myslel jsem, že to bude jako Imaginaerum od Nightwish. Příběh se zpěváky jako herci a písněmi na pozadí. Ale jedná se o koncert, kde jsou některé části příběhové. Samotný koncert je super, příběhová část mohla být trochu delší, ale taky se mi líbila a hudba výborná. 80% ()

Fr 

všechny recenze uživatele

3D TV /// ,,JSTE NABUZENÝ? A LÍBÍ SE VÁM TO?…“ /// Metallica: Through the Never není záležitost pro publikum hledající temný sál k zamáčknutí kroupy smutku. Návštevu bych nedoporučoval ani puberťákům, jenž z rukou v poklopci (a slzou na tváři – kamaráda) vočekávaj druhej díl (nebo přídavek, na tom nesejde). Tenhle projekt podtrhuje fakt, že Metallica je největší (rozuměj nejznámější) metalovou kapelou a může si dovolit (téměř) všechno. Zahrát si s s tučňákama, nebo klidně vystoupit jako neznámá kapela Dehaan. Snad proto je natočení koncertu pro IMAX logickým krokem (tak nějak těsně před vodletem na Měsíc). Všimněte si (poznámka pro nevšímavý) – nepíšu film, ale KONCERT! Zřejmě to způsobilo velké zklamání fandům Hanekeho… Příznivci metalu (a Metallicy obzvlášť) ovšem nemohli dostat lepší pozvánku na festival Aerodrome 2014. P.S:3D? Prostě koncert ve 3D. Co víc říct? /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Když jdu na Metallicu, očekávám parádní nářez (a nevočekávám dramatický drama). 2.) Nevím, jestli i ve 3D vypadá Robert Trujillo jako vopičák. 3.) Thx za titule ,,long2375“. /// PŘÍBĚH ne HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ ne ()

Reklama

masiko 

všechny recenze uživatele

Ja nevim, mozna to ma smysl videt ve 3D, jinak je to uplne k nicemu po vsech strankach. Libovolny z tuctu zaznamu z nejruznejsich koncertu Metallicy na youtube cloveku prinese vetsi pozitek. Na tomhle snimku nechapu spoustu veci, ale kdyz odstranite z koncertu hluk lidi, James zarve "EXIT LIGHT", odmlci se a zazni jen ticho... Poste takovy hodinu a pul dlouhy nepovedeny klip. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Měli pravdu... nikdy předtím jsem nic takovýho neviděl. Výbornej koncert ve 3D s dějovou linkou, kterou někteří odsuzujou, ale já jsem to pochopil po svým a mám svůj názor i na to, co bylo v oné záhadné tašce, takže s tím vůbec nemám problém (ale neprozradím, to si vykoumejte každej sám ;)). Jinak klobouk dolů, protože střih, kamera, nenásilnej 3D efekt, nepochybně performance kapely, podiová show a zvuk, ten ZVUK(!!), to je prostě brutál. Mrskal jsem se v tom sedadle skoro celou dobu, nohama jsem podupával. Opravdu nemám výhrad a Metallica opět ukázala, že má pořád co předvést a že nepatří do starýho železa. P.S.: Kdo nemá rád tuhle hudbu, popř. kdo není fanoušek, tak ať se na to asi ani nedívá, je to pak zbytečný nejspíš... ()

Coleator 

všechny recenze uživatele

Koncert Metallicy, který stále přerušuje podivný příběh Tripa z dodávky, který při cestě pro tajemnou tašku mimo jiné uniká před jezdcem na koni, vyzbrojeného plynovou maskou a obrovskou palicí. Nakonec jezdce vyřídí tak, že párkrát jezdcovou palicí párkrát bouchne do země, čímž ale poničí Metallice rekvizity. Naštěstí to ale není tak vážné, takže Metallica svůj koncert v pohodě dohraje ("We don't need the fancy staff, right?"). Asi si Metallica řekla, že dávat do kina pouze záznam koncertu, by nebylo to pravé. Jenže kdyby zůstalo jen u koncertu, byl bych mnohem spokojenější... ()

Galerie (21)

Zajímavosti (5)

  • Všetky skladby okrem poslednej sú živými nahrávkami z koncertu, ktorý sa uskutočnil v auguste 2012 v Kanade. Skladba "Orion" bola nahratá počas zvukovej skúšky. (Gothar)
  • Ve filmu Metallica nejvíce hraje své skladby z alb „Ride The Lightning“ (1984), „Master of Puppets“ (1986) a „Metallica“ – zvané též „The Black Album“ (1991). Pokaždé jsou to písně tři. V případě „Ride The Lightning“ jde o skladby „Creeping Death“, „For Whom The Bells Tolls“ a „Ride The Lighning“. U „Master of Puppets“ se jedná o skladby „Master of Puppets“, „Battery“ a „Orion“ (tato skladba zní během titulků). U „Black Album“ se jedná o skladby „Wherever I May Roam“ (kde zahraje kapela pouze úvodní riff), „Nothing Else Matters“ a „Enter Sandman“. Dále ve filmu zazní skladby z alb „Kill 'Em All“ (1983), „...And Justice For All“ (1988), „Reload“ (1997) a „Death Magnetic“ (2008). Dále ve filmu zazní už jen jediná skladba, která není od Metallicy, a to „The Ecstasy Of Gods“ od Ennia Morriconeho. (FrankSusta)

Reklama

Reklama