Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Krimi

Recenze (3)

plakát

Opustit Las Vegas (1995) 

Opravdu zajímavý a pěkně natočený film. Dva lidé, kteří za běžných okolností by se těžko dali dohromady, prožívají svou "lovestory" . Na tom by snad nebylo nic tak pozoruhodného a zajímavého, kdyby nešlo o dva životní ztroskotance a jejich osudové setkání. Ben-Nicolas Cage jako scénárista , alkoholik se vydává na svou poslední jízdu do Las Vegas, kde míní zakončit svůj neúspěšný život upitím k smrti, se náhodně seznámí s atraktivní Serou- prostitutkou. Toť ve stručnosti děj filmu, ale důležitější jsou pocity a zamyšlení nad dějem, nad nastíněnou problematikou alkoholismu a prostituce, které pozorného diváka jistě budou provázet při sledování tototo dramatu.

plakát

Nouzový východ (2008) 

Smutný příběh dvou lidí, kteří od života čekali trochu víc než stereotypní rodinný život. Asi každý z nás snil či sní o nějaké lepší životní cestě, ale upřimně komu se podaří svoje plány, sny či ambice tak důsledně zrealizovat? Někomu určitě :-)) , ale chce to hodně síli, píle a odvahy a hlavně asi se nezamilovat do takového machisticky sebestředného chlapa jako byl DiCaprio a splodit s nim děti. Možná si to uvědomila až po létech, ale spíš bych myslela, že si to neuvědomila vůbec, že byla trochu "crazy" a že si jen něco nalhávala a že jí chyběla právě ta síla potřebná k nějakým zásadním změnám a tak ve svých depresích dospěla k zoufalému řešení, které se stalo definitivní i pro ni.

plakát

Náhradníci (2009) 

No bohužel velká slabota. Nechápu proč u tohoto vysokorozpočtového filmu se někdo nesnažil více propracovat scénář, asi počítal s tím, že bude stačit obsadit do hlavní role "mega star " Willise, která lid do kin přivede.