Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Krimi

Recenze (127)

plakát

50/50 (2011) 

Trošku jako dívat se do zrcadla. Dost mě to vracelo do jedné etapy mého života, která byla sice krátka, ale o to víc významná a doufám (ne, nedoufám...věřím...vím), že už se nikdy opakovat nebude. Kdo nezažil, nepochopí. Pět je málo. Jediná škoda, že na chemoterapii takovýhle pohodový staříky s buchtičkami nepotkáte.

plakát

Šmoulové (2011) 

Uf, nevím, co se děje, jestli mi klesají hodnoty a nároky, ale mě to opravdu bavilo. Možná je to i tím, že u nás v rodině má jeden člen přezdívku Gargamel. Oprávněně. Jinak nenáročná oddechovka, která se mi trefila ten den do nálady, i když otázky typu "Proč nemají penis?" a "Kde je Mamka Šmoula?" asi zůstanou bez odpovědi.

plakát

Neznámý (2011) 

Docela neokoukaná zápletka, ALE místy to zavánělo Bournem. ALE Bavilo. ALE nic proti Liamovi, ta erotická scéna, nevím nevím.

plakát

Živí mrtví (2010) (seriál) 

První série mě, jakožto maniaka na zombíky a všechny rádoby apokalyptický filmy, nadchla. Konečně chodící mrtvoly na pokračování. Jsem zvědavá na druhou sérii. U mě zatím dobrý.

plakát

Pařba v Jersey Shore (2009) (pořad) 

Přes počateční odpor a překonání fobie z oranžových lidí a otřesné kolotočářské módy musím přiznat, že mě to docela baví. Ale to, že mě to baví, neznamená, že se s tím ztotožňuju.

plakát

Pařba v Bangkoku (2011) 

Bohužel poslední dobou se na csfd rozmáhá pseudointelektuálství a wannabe cool hodnocení filmů. Jistou dobu už ani nekoukám na procenta ani na komentáře, protože jsem se několikrát přistihla, že na film koukám očima někoho jinýho. Takže teď k filmu: Mladší a slabší brácha jedničky. Ale líbilo se mi to. Výměna wolfpacku v jisté pasáži za rozzuřené děti překvapila a pobavila. U závěrečných fotek jsem brečela smíchy a to se mi v kině nikdy nestalo. Jsem ten typ, co se baví potichu. Takže určitě na to běžtě, uvolněte se a bavte se.

plakát

Puberťáci (2011) (seriál) odpad!

Tak jsem nedřív zkoukla US verzi a poté teprve UK. Diametrální rozdíl. Nechápu, jak může někdo tvrdit, že US verze je originální?! Postava Tonyho je totálně zprzněná nějakým 150 cm spratkem bez špetky sexappealu. Sid vs. Stanley, WTF? A tak můžu pokračovat dál. A pokud se tvůrci snažili o nezaškatulkování, měli to udělat úplně, ale úplně jinak.

plakát

Dokonalý svět (2010) (seriál) 

Bráno s těžkou ironií. Ale Čvančarová je zde naprosto úžasná.

plakát

Exmanželka za odměnu (2010) 

Stewart a jeho "I was barely able to walk. But now. Now I will run to you...." bylo opravdu ODMĚNA za dokoukání tohodle počinu až do konce.

plakát

Sex ve městě 2 (2010) 

A dost! Dvojka degraduje seriál i povedený Sex ve městě 1 jako návrat Schumachera do F1. Ani sebelepší jezdec nevyhraje se špatným vozem. Trojku proboha už ne. Nechte nám naše vzpomínky na tyhle 4 elementy tak, jak to nastavil seriál. Nostalgicky se za nimi ohlížet, vracet se zpátky v čase, jakoby SATC nikdy neskončil. Ano, jsem zaujatá a ano, pořád mě ten "kůň" Carrie & spol baví. Jsou tu s námi snad léta letoucí. A tak si je chci pamatovat. Takové, jaké byly před Dvojkou.