Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Horor

Oblíbené filmy (10)

Vetřelci

Vetřelci (1986)

Klasika. Vynikající atmosféra, prý méně strašidelny než první film, no nevím, když jsem byl jako malý v kině na "dvojce", možná tak 2 měsíce jsem usínal s rozsvíceným světlem. Na to si opravdu vzpomínám. Vynikající scifi/akční film. No a finále filmu ... pripada mi, že finále začiná, cestou Rypleyove výtahem dolů pro Newt, a to do konce filmu schází ještě 40minut!!! Nejlepsí Finále ve filmu ever

Predátor

Predátor (1987)

Hláškující, superdrsný, mariňáci. Arnieho svaly v nejlepší formě, hutná atmosféra džungle, kde nikdy netušíte, co odkud může vyskočit, spadnout, střílet. Příchod kultovního vesmírného monstra, kde lidé jsou ti slabší a "nikdo neuslyší váš křik :)" (stejný pocit vyvolávájí i vetřelci, tedy alespoň první 3 díly). Vynikající hudební podkres celého filmu. A jeden zážitek z kina z mého mládí, kdy jsem si v kině pří "svlečených" scénách zakrýval oči :) KLASIKA

Poslední skaut

Poslední skaut (1991)

Zajímavý film z prostředí Amerického Fotbalu. Ale o to tam nejspíš nejde, ten film je jedna legendární hláška za druhou, např. "voda je mokrá, nebe je modrý a ženský maj tajemství, koho to sere". Bruce celej film vypadá, jako když měsíc neviděl sprchu, což k hláškujícímu poldovi prostě sedí jak zadek na nočníku :) Damon je sympatickej. Jeden z mála filmů, kde mě nerozčiluje dětská postava. Majlo - klasa :) Nejlepší film Bruce Willise. Pozor na vice možností dabingu. Ta která je nová ten film uplně zničí a všechno vyznívá jinak, no a nebo původní znění :)

Casablanca

Casablanca (1942)

V roce, nevim, možná 2005, jsem na Casablance byl v kině v rámci filmového klubu. Najednou mi došlo, proč tenhle film lidi tak milujou :) neskutečně "klišoidní" film, ale ooooobrrr klasika :)

Kick-Ass

Kick-Ass (2010)

Od Obchodníka se smrtí teprve první koukatelný film, ve kterém se mihne (nechci napsat hraje) N. Cage, Jinak pro mě nejlepší film roku (2010), těsně následovaný Prokletým ostrovem.

Loupež po italsku

Loupež po italsku (2003)

Pro mě je to moc fajn film, už první scény jsou kouzelné. Kdybych měl někomu doporučit film na rande byl by to tenhle. Super sympatický team mě osobně byl bližší než Dannyho superhvězdná parta. Dávám plný počet hvězd, čili 100%. Mno a od této loupeže miluju Mini ... tenhle film se v závěru zvrhne na jednu velkou reklamu na Mini Coopery !!!

Poslední Mohykán

Poslední Mohykán (1992)

Film jako Poslední mohykán je u mě vyjímka potvrzující pravidlo. Dechberoucí atmosféra.