Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Horor
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný

Oblíbené filmy (7)

Paranormal Activity

Paranormal Activity (2007)

Peníze za kolik tento film Pelli natočil, světový ohlas. To už se všechno ví. O všem jsme slyšeli. Takže jinak. Vzpomínám si na jednu větu, která lákala na PA. TENTO FILM MUSÍTE VIDĚT V KINĚ. A já musím souhlasit. Prostě konec, který je udělán pro kino verzi. Je něco úžasného. Jednu scénu obzvlášť nezapomenu a nedostanu ji z hlavy. Verze tohoto filmu, která se dala stáhnout z internetu je podstatně slabší. Nakonci aby toho nebylo málo, kdy skončila ona poslední scéna. Zůstalo temno v sále a z repráků byl slyšet takový hodně nepříjemný zvuk, kterým končil film. Ještě celou minutu tam všichni seděli ve tmě plni strachu a nevěděli co se bude dít :) Ti co viděli film v kinech, možná ví o čem mluvím. Navíc Oren Pelli neukázal ve filmu co, že to na nájemníky domu útočí. A to si myslím, že může být i plusem. Pracuje tu divákova fantazie a navíc nikdo nemusí být znechucen z toho jak trapně a směšně vymyslely postavu "bubáka". Musím uznat, že ve dnech to byla nuda. Ovšem noci stály za to. A teď jeden mínus. Pár se choval skoro celý film neuvěřitelně stupidně. Ale bůh ví jak by se choval kdokoli z nás kdyby se mu tohle stalo. Pro mě prostě výborná duchařina. No vlastně démonština :-)

Kruh

Kruh (2002)

Děsivé, dechberoucí. Pro mě byl tohle první horor po jehož shlédnutí jsem nemohl v pohodě usnout. Na Samaru jen tak nezapomenu, a na ty zkroucený obličeje plné hrůzy taky ne. Pro mě horor, který řadím do mojich top 10. A musím říct aspoň za sebe, že remake mě zaujal víc než originál Ringu.

REC

REC (2007)

Wow, Rec moje slabost. Parádní horůrek. Amatérská kamera zase dělá svoje a posouvá vše o stupínek výš. Napětí jde cítit ze všech stran. A bál jsem se, i spoustu mých přátel při sledování filmu. To si myslím, že je u hororu hlavní. Jinak souhlasím s kleopatrou. Ten konec je luxusní.