Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Dobrodružný

Biografie (7)

Warren Brown (herec)

20.04.2018

Celým jménem Warren Martin Brown je britský televizní a filmový herec. Vystudoval Salfordskou univerzitu. Od mládí se věnoval thajskému boxu, ve kterém exceloval, a dokonce se stal 2x mistrem světa. Po 10 letech profesionálního trénování, vyučování a soutěžení s boxem skončil a odstartoval svou hereckou kariéru. V Manchesteru… (více)

Tom Burke (herec)

13.03.2016

Britský, talentovaný herec, celým jménem Tom Liam Benedict Burke, se narodil 30.6.1981 v Kentu, jako jediné dítě Davida Burka a Anny Calder-Marshallové, kteří jsou v Británii taktéž uznávanými herci. Již tento fakt jistě Tomovi pomohl při výběru jeho budoucí profese, protože již od dětství se pohyboval ve filmovém a hlavně… (více)

Sam Heughan (herec / producent / scenárista)

28.06.2015

Sam se narodil 30. dubna 1980, v New Galloway ve Skotsku. Vystudoval Royal Scottish Academy of Music and Drama (dnes známé pod jménem the Royal Conservatoire of Scotland) v Glasgow. Po ukončení studia působil delší dobu na divadelní scéně, jak ve Skotsku, tak i v Londýně.V průběhu let se objevil v několika menších, epizodních… (více)

Max Martini (herec / režisér / producent)

13.11.2011

Narodil se 11. prosince 1969 v New Yorku, jako Maximilian Carlo Martini. Ale kromě USA vyrůstal také v Kanadě či Itálii a díky tomu má i kanadské a italské občanství. Jeho nevlastním otcem je Stuart Margolin, americký herec, režisér a scénárista, takže v jeho začátcích vystupoval i pod jménem Max Margolin. Má mladšího bratra… (více)

Victor Webster (herec)

14.09.2011

Narodil se v Calgary do rodiny policisty a kadeřnice a v roce 1986 se celá jeho rodina přestěhovala do San Clemente (CA), kde pak chodil do školy. Victor se zajímal o herectví již od velmi mladých let, účastnil se mnoha školních her a divadelních hodin, aby mu tak pomohly ujasnit si jeho lásku k umění. Přestože nikdy neztratil… (více)

Kenny Johnson (herec / režisér / producent)

11.09.2011

Narodil se v New Havenu v Connecticutu, ale vyrůstal na 40 akrové farmě ve Vermontu. Kenny byl dlouhou dobu světová jednička v zápasech v páce a to až do roku 1995, kdy se zápasením přestal a věnoval se mu jen příležitostně pro zábavu. Kromě toho, že je všestranně nadaný sportovec, je i vášnivý motorkář, nadšený golfista, jezdí… (více)

Philip Winchester (herec)

06.08.2011

Narodil se v Montaně v USA, kde žil s rodiči v malém městečku Belgrade, ale protože jeho matka je Angličanka, tak ve svém dětství často navštěvoval Londýn, kde měl zbytek rodiny. Jeho filmová kariéra začala už během studií na střední škole, a to v malé roli ve filmu THE PATRIOT (se Stevenem Seagalem) v roce 1998. Tento film byl… (více)

Reklama