Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Oblíbené seriály (10)

Červený trpaslík

Červený trpaslík (1988)

Snad můj úplně nejoblíbenější britský sitcom, který si drží kvalitu po celou dobu. Velmi potěšila po letech dotočená devátá série.

Californication

Californication (2007)

Občas jsem tento seriál zahlédl na ČT1, přišel mi celkem vtipný, asi díky mé vyměklosti místy i dost drsný. Po nějakém čase jsem počáteční díly zkouknul v originále a dále to šlo ráz na ráz. Všechny série za pár dní, nadšení, zvýšení hodnocení na 5*, zamilování se do toho bastarda Moodyho (Duchovny v 50-ti vypadá neuvěřitelně dobře, a ne, gay nejsem), a cesta do oblíbené desítky.

The Guild

The Guild (2007)

Čistě náhodou jsem na tenhle miniseriálek narazil, za den jsem zkouknul všechny 3 série, a okamžitě putuje do mé top10 seriálů. Pro ty, kteří se v problematice pohybují (jako já :-), kult po prvních pár dílech. Spousta ultra vtipných situací, a také spousta pravdivých věcí. Však také Felicia v jednom rozhovoru přiznala, že dva roky díky World of Warcraft nevěděla o světě....

Impérium - Mafie v Atlantic City

Impérium - Mafie v Atlantic City (2010)

Po první sérii úplné nadšení. Do detailů propracovaný scénář, do detailů propracovaná výprava, do detailů prokreslené postavy. Navíc tenhle žánr můžu. Výborná postava posedlého agenta, a pro mě nejzajímavější vývin Mrs. Schroeder. Už se nemůžu dočkat dalších dílů.

Dr. House

Dr. House (2004)

Seriál jsem si oblíbíl nejen kvůli vynikajícímu Hughovi Lauriemu a jeho hláškám. Je to zajímavé, ale neomrzel se mi ani po sedmi sériích. Většina seriálů jde po dvou, třech sériích těžce do kopru, ale House mi přijdě pořád zajímavý. Trpí jistými neduhy, případy probíhají stále stejně, ať už je nešťastníkovi cokoli, ale co už. Opravdu jeden z mála, na který se dívám dodnes.