Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Pohádka

Recenze (22)

plakát

Dokonalý svět (2010) (seriál) 

Nesnášim Norisovou a Leichtovou, a to tak, že sem schopná si zničit zoufalstvím i vlastní televizi. Zbytek "herců" snesu ale i tak je toto výplach všech dutin...

plakát

Prometheus (2012) 

U tohoto filmu jsem s hodnocením na vážkách. Pocit je stejný jako u většiny - první 3/4 filmu jsou fantastické, ale závěr filmu, vzhledem k nasazené laťce, prostě pokulhává. Byla jsem unešena vizuálně a atmosférou, kterou Ridley Scott pečlivě minutu od minuty budoval, ale velké finále jsem si představovala jinak. Jinak, než tuctově působící boj se vše přeživším hrdinou. I tak je to ale bezesporu pro mě jedno z nejlepších sci-fi vůbec, co jsem měla tu čest vidět.

plakát

Avengers (2012) 

Zdravě vtipné, přiměřeně akční. Skvělá zábava:-)

plakát

Zabij, nebo budeš zabit (2007) 

Napůl vykradený Death Race, ale bohužel bez originality, důvtipu a dobrého hereckého obsazení. U mě typická 1*, druhá je za vystřílení celého štábu (mohli sejmout i tu blondýnu).

plakát

Valkýra (2008) 

Veškeré napětí a překvapení u mne odpadlo tím, že se o moderní historii zajímám trochu více a nejsem nepopsaný list. Každopádně jako výpravný film (pro mě) velmi dobré.

plakát

Miluj mě, prosím (2004) 

Pro mě 3.5*, ale zaokrouhlím nahoru. Přídomek mysteriózní je zde na místě, protože realita by byla přece jenom asi trochu jiná. Nicméně je film vystavěn velmi dobře a z počátečního naprostého zmatku se Vám začíná skládat zápletka, která by (nebýt skvělého střihu a scénáře) byla celkem nudná. Josh Hartnett opět skvělý. Diane Kruger bohužel velmi podprůměrná. Naštěstí její postava není tahounem filmu, a tak hereckou katastrofu směle přehlédnu.

plakát

Strella (2009) 

Typický festivalový snímek. Šokující, nevybíravý až patologický. Bohužel, na mě asi příliš "trans".

plakát

Dokonalý trik (2006) 

Filmový orgasmus. Když už si myslíte, že jste na to kápli, zjistíte, že jste vedle jak ta jedle. Film, který Vás okouzlí a nepustí z pohovky. Dokonalé triky pod rouškou Dokonalého triku. Fantastické. Dodnes mi hlava nebere tu genialitu napádu:-)

plakát

Smrtonosná past (1988) 

"Di do prdele krávo. Vypadá to snad, že si objednávám pizzu?!" / "Nechcete peppermintku?" / "Roy, jsi v pořádku?" "No... Jen si zkus sežrat tisíc let starou šušenku!" =D Legendární film. Více snad není třeba:-)