Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Thriller

Recenze (30)

plakát

Gang Story (2011) 

Můj komentář opět nebude pro některé erudované milovníky filmu objektivní, ale já prostě Olivierovi fandím, jeho filmy mám rád a dávám mu pět hvězdiček. Takže výše uvedení, neblinkejte mi do pošty, nebudu oťukávat klávesnici abych se vám snažil vysvětlit, že si každý může hodnotit jak chce. Marchal opět použil své oblíbené ,,založeno na skutečném příběhu,, doplnil to skvělým obsazením a přeskočil příběhem na druhou stranu zákona. I když v jeho filmech je asi jedno jestli je hlavní hrdina lump nebo polda. Dík za titulky topr harley.

plakát

Speciální jednotka (2011) 

Proč ronit Slzy slunce v Africe, když si můžete zabrečet v Pakistánu? Místo doktorky je novinářka a je úplně stejná kráva jako doktorka v Africe. Taky nechápe, že má ty zelené mozky, kteří ji přišli zachránit poslouchat na slovo. Naštěstí sebou nechce při osvobození vzít celou pakistánskou vesnici. Frantíci si místo gps,satelitních telefonú a neprůstřelných vest vezmou do svých obrovských tašek hodně munice a teplé prádlo, takže se místo cinknutí si o air taxi trošku zapotí a projdou krásným hornatým terénem. No a jelikož se nehodlám zahloubat do nějakého filozofického dramatu a přemýšlet ,,co tím chtěl autor říct,, tak jsem si to užil.Mňam.

plakát

Lovci hlav (2011) 

Je to zamotané jako norský svetr, dokonce i škrábe jako norský svetr, ale když je zima, tak krásně zahřeje. Je vidět, že tam na severu umí natočit super thriller a trilogie Milénia nebyla jen pouhou vlaštovkou. PS. Ďakujem ti ti catch XXII za titule.

plakát

Nebezpečná kořist (2011) 

Jsem fanda francouzáků už od dětství.Od těch filmových s Delonem,Venturou,Belmondem až po ty s Maruškou a Eliškou ze sedmé bé, při flašce jabčáku za 10 Kčs. Nebezpečná kořist je stejný jako ten s Maruškou. Hrozně jsem se na to těšil a přišlo tvrdé,slizké,hluboké a nepřirozené šermování jazyků, prostě klišé. A film je úplně stejné klišé. Ukradené a schované peníze, zloděj s dobrým srdcem v lochu, čekající a milující žena s dcerou , útěk z basy(protože prostě musel), pronásledování alá Uprchlík a vše směřuje k sladké tečce z Maroka. No nakonec ten frncouzák nebyl zas tak špatný.... Ale Eliška byla lepší.

plakát

B*A*T*M*A*N (2011) (amatérský film) odpad!

Říkal jsem si, že se nebudu vyjadřovat k peachovinám,ale toto je ,,maxibroskev,,. A když už jsou takovéto sqosty na csfd,měla by pro ně být vytvořena speciální sekce...Mírný záškub na rtu mi přivodilo spojení příjmení (předpokládám, že umělecké) autorské dvojice veselý cejpek.

plakát

Správci osudu (2011) 

Tak nám pan Nolfi nechá běhat Matíka s kloboukem na hlavě, sešitem s mapou v ruce. K tomu přidal Emču a pár hodných a špatných správců - honičů. A přes to, že romantika zastíní akci i sci-fi, tak ten film docela funguje.

plakát

Prostředníci (2009) 

Luke Wilson, takový ten ,,tohoužjsemvněčemviděl,, v Sociální síti pro dospělé. Nečekal jsem od toho nic moc, ale dostal jsem pohodový filmík na který se dá koukat. Není to pecka která se vám zaškrábne hluboko do mozku a pravděpodobně si za půl roku vzpomenu, že jsem to už asi kdysi viděl, ale na večerní oddech je to dobré.

plakát

Mechanik zabiják (2011) 

Vypněte mozek, pohodlně se posaďte,zapomeňte na morální zásady a s chutí si tento film vychutnáte. K dokonalosti (třeba Leona) mi něco chybí, asi klasická francouzská filmová škola.

plakát

Všemocný (2011) 

Polovina mladých lidí vidí svou budoucnost optimisticky, druhá půlka nemá na drogy. Polovina uživatelů čsfd si myslí, že se intelektem vyrovnává filmovému Edíkovi ve chvílí jeho největšího rauše, filosofuje (ta polovina....to jen pro grammar nazi) tady v diskuzích a komentářích nad tím na které straně má žížala hlavu a vůbec si nepřipustí, že jejich kapacita je značně omezena... A teď ,,Neomezený,,. Bylo fajn se koukat na totálního ztroskotance, který to fšem natře. Cooper se snažil, vizualizace špičková, jen ten De Niro mi tam fuckt nesedl.Více toho nenapíšu, bo nemam ty pilulky a su blby jak cyp...

plakát

Limit (2010) 

Toto je to co by Frantíci měli točit pořád. Je pravda, že s castingem se to moc nepovedlo a určitě bych měl objektivně minimálně jednu hvězdu ubrat, ale já francouzům nadržuji, takže to neobjektivně neudělám.