Reklama

Reklama

David Norris je stoupající politická hvězda. Nejmladší senátor v historii má reálné šance dostat se do kongresu. Vše však zhatí aféra z jeho studentských let, která se záhadně provalí těsně před volbami. Jde na pánské toalety, kde si chce připravit proslov poraženého. Potká zde krásnou ženu Elise, do které se na první pohled zamiluje. Věří, že to je láska na celý život. Z tohoto omylu ho však vyvedou podivní pánové, kteří se mu představí jako správci jeho osudu a sdělí mu, že s ním mají úplně jiné plány a že jeho vztah s Elise mezi ně rozhodně nepatří. Tato organizace řídí život každého z nás a pro Davida naplánovala kariéru, která končí možná až v Oválné pracovně Bílého domu. Jenže to by musel nechat Elise na pokoji, což se Davidovi nechce. Pokud se David rozhodne odchýlit se od jejich plánů, budou se správci osudu velice zlobit a udělají všechno pro to, aby se David do jimi nalinkovaných kolejí okamžitě vrátil. (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (1 432)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Zamilovaný politik nehodlal respektovat upgradeovaný plán božího šéfa a já jsem se u této matrixovské romantiky docela dobře pobavil. Mé detektivní oko samozřejmě spolehlivě zaznamenalo krádeže ingrediencí z úspěšných filmových kousků, ale k dobru snímku je třeba poznamenat, že z nich šéfkuchař Nolfi ukuchtil velmi slušnou potravu. ()

Eddard 

všechny recenze uživatele

Další příklad toho, na kolik je chemie mezi herci důležitá. Když se ohlédnu za tímhle filmem, nejsem s to vybavit si mnoho scén, ve kterých byli Damon či Blunt sami, ale zato jejich tiché, nenásilné a milé dialogy si pamatuju bez potíží. Pohledy, tón hlasu, mimika... Herci nemají zas až tolik nástrojů, kterými by mohli vyjádřit, co se děje uvnitř člověka. Matt Damon a Emily Blunt je však ovládají znamenitě. 80% Update 4.1.2015: Zvedám hodnocení na plný kotel. Philip Kindred Dick věděl o čem píše. Pravá láska. 90% ()

Reklama

choze 

všechny recenze uživatele

Pěkný rozjezd, ale po něm se ukázalo, že rozvinout zajímavý námět do zajímavého scénáře se moc nepovedlo a to včetně závěrečné dveřní honičky. Nicméně Matt Damon levou zadní vystřihl nejsympatičtějšího filmového politika široko daleko a do úžasně se smějící Emily Blunt se tu trochu zamiloval snad každý. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Do filmu jsem se zamilovala ve chvíli, kdy se David zamiloval do Elise. Při jejich prvním setkání na záchodech mi šel až mráz po zádech. Od té doby jsem tomu propadala. Klobouky jako "klíč" ke dveřím mi přijdou neobyčejně originální. Finální scéna, kdy se milenci místo jakékoliv reakce objali a řekli si ty krásná slova, mě mimořádně dojala. Film plný láskyplných rozhodnutí a činů.....Děkuji, necisty :-) ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je vynikající, ale myslím, že měl na to být excelentní. Nebudu to vyčítat režisérovi, vždyť je to jeho debut a s přihlédnutím na tento fakt mu musíme přiznat kredit - je to svižné, mezi Mattem a překrásnou Emily (kterou začínám milovat čím dál tím víc) to klape, jak má a hudba krásně dokresluje tu atmosféru. Nicméně celý film jsem měl pocit, že mi něco chybí, nějaký zásadnější moment, kde bych se si řekl "ok, dobře, tohle je skvělé, jdu a najdu ty pány s klobouky!" a proto si myslím, že kdyby tohle natočil někdo jiný, byl by to film, na který by se jen tak nezapomnělo. Ale jak už jsem předeslal - film šlape bez vážnějších logických děr, hlavní dvojice ok, hudba taky a režisér je příslibem do budoucna. Když si odmyslíte fakt, že v rukou někoho jiného by to byla podívaná, na kterou by se jen tak nezapomnělo, budete spokojeni. 80 %. ()

Galerie (61)

Zajímavosti (28)

  • Natáčení začalo v říjnu 2009. Natáčelo se ve státě New York. (Varan)

Související novinky

Greengrass kašle na Bournea

Greengrass kašle na Bournea

03.12.2009

Nejdřív se říkalo, že Paul Greengass a Matt Damon jsou plní entusiasmu, pokud jde o čtvrtou akci „agenta bez minulosti“. Pak ale šly dobré vztahy Greengrasse a studia Universal do kompostu. Důvod?… (více)

Hvězdné nábory i útěky

Hvězdné nábory i útěky

19.07.2009

Máme pro vás spoustu castingových novinek, tak se nezdržujme úvodními řečmi a přejděme rovnou k věci. Robert De Niro si prý zahraje v Rodriguezově krváku Machete, jehož natáčení startuje už 29.… (více)

Reklama

Reklama