Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Sci-Fi
  • Horor

Biografie (4)

Christopher Carley (herec)

07.05.2011

Christopher Murphy Carley se narodil 31. května 1978 v Suffernu ve státě New York. Je známý zejména pro svůj typicky irský vzhled s přírodními zrzavými vlasy a lehce pihatou pletí. Vyrůstal v Pearl River, kde také v roce 1996 vystudoval PR High School.Již v mládí byl velmi aktivní jako divadelní herec. Debutoval na Broadwayi v… (více)

John Callen (herec)

23.01.2011

Narodil se 4. listopadu roku 1946 v jihovýchodním Londýně a navštěvoval gymnázium v Blackheath. Když mu bylo 16 let, odstěhoval se s rodinou na Nový Zéland. Zde studoval další rok a poté zkoušel uměleckou školu, avšak dostal práci coby copywriter pro rozhlasovou stanici, přitom měl bokovku jako žurnalista a působil v amatérském… (více)

Robert Kazinsky (herec)

23.01.2011

Robert Kazinsky se narodil v anglickém Cuckfieldu a vyrostl v přímořském městě Brighton na jižním pobřeží Anglie. Kazinsky studoval divadlo na Guildford School of Acting (2002 - 2005) a absolvoval ho s vyznamenáním. Krátce poté byl obsazen jako tajemný fotbalista Casper Rose v seriálu DREAM TEAM. Hrál pouze v jedné sezóně,… (více)

Kenneth Colley (herec / režisér)

25.12.2009

Narodil se 7. prosince 1937 v Manchesteru. Jedná se o britského long-time herce, který se proslavil zejména rolí admirála Pietta ve filmech STAR WARS V: IMPÉRIUM VRACÍ ÚDER a STAR WARS VI: NÁVRAT JEDIHO.Zahrál si též roli Ježíše v ŽIVOTĚ BRIANA z dílny skupiny MONTY PYTHON. Jako shakespearovský herec hrál Duka v pořadu BBC… (více)

Reklama