Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (270)

plakát

Jan Žižka (2022) 

Koukejte na to jako na fiktivní středověký román, nikoli jako film o Žižkovi a dostanete překvapivě vůbec ne špatnou, ale vcelku slušnou podívanou.

plakát

Polar (2019) 

Dvě hvězdy pouze za Madse, jinak se jedná o zbytečnou akčňárnu, která sice nemá úplně nejhorší akci, ale je naprosto bezduchá, zkraktovitá, příběhem prázdná a střihem příšerná.

plakát

Napoleon (2002) (seriál) 

Skvělá podívána, včetně kostýmů a výpravy. Clavier je jako Napoleon výborný, to co bych naopak vytknul, je občasné přeskakování či vynechávání dalších důležitých momentů Bonapartova života, kdy by člověk, který není tohoto období znalý, mohl mít problém s orientací. Více prostoru by také zasloužili další postavy okolo Napoleona a především rozbory bitev. 90%.

plakát

Skleněný pokoj (2019) 

Dávám lepší 1 hvězdu za prvních 15 minut filmu, které jsou dobré a zajímavé. Zbytek je kromě pár slušných záběrů úplně zbytečný, nudný, nic neříkající a bez jakéhokoli náznaku filmového umění.

plakát

Essex Boys (2000) 

Zajimavý snímek, avšak především jeho první polovina. Ta má tempo, atmosféru, krásně vykreslené "rainy" anglické pobřeží a Sean Bean je výborný. Druhá polovina už je bohužel slabší, nudnější, překombinovaná a závěr takový o ničem. Celkově 65%

plakát

Nestanu se tvojí ženou (2007) 

Netrapně vtipná a hodně příjemná americká komedie, kde jsou podány nadstardadní hereké výkony. Když k tomu přidáte skvěle vybranou hudbu, je to opravdu dobrá podívaná.

plakát

Toman (2018) 

Bohužel lehce přitažené za vlasy, ale na českou produkci je to poměrně kvalitní a dobrý snímek.

plakát

Taková je Anglie (2006) 

Takové slabší Romper Stomper, nicméně dobře zpracované, obsazené a hezky vykreslené pozadí komplikovaného období Velké Británie. 70%

plakát

Temný případ - Série 3 (2019) (série) 

Třetí řada Temného případu je v porovnání s tou první ve všem slabší. Ústřední dvojice ani zdaleka nesahá na paty borcům z jedničky, samotný příběh není tak temný, rozdělení do tří časových os je sice zajímavá inovace, ale už trošku moc a celkově ta atmosféra není taková. Nicméně stále se jedná o velmi kvalitní detektviní seriál, který určitě stojí za shlédnutí. První řada bohužel (spíš bohudík) nastavila laťku neskutečně vysoko a já myslím, že už ji nic nepřekoná. 75%

plakát

Pár správných chlapů (1992) 

Skvělé herecké výkony a výborně vykreslené prostředí bohužel kazí naprosto předvídatelný a jednoduchý děj. Velká škoda.