Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Sci-Fi
  • Drama
  • Animovaný

Recenze (19)

plakát

Zaklínač (2019) (seriál) 

Předně jsem jeden z těch, co jsou nepolíbení jak knižní předlohou, tak hrama. Takže jediný srovnání, co jsem měl byly Hry o trůny. Je to jako lite verze kde je pro začátečníka hodně postav, lokací, jejich názvů a vztahu. Občas je ze seriálu vidět lacinost studiovost a mírná chaotyčnosti (hlavně díky časovým linkám), ale asi tak s pátým dílem se konečně zorientujete a buď k seriálu přilnete , nebo ho odvrhnete. Já jsem ten první případ a za určitou solidnost a budování světa (svým způsobem) dávám pevné 4stars.

plakát

Únos aut (1980) 

Klasický snímek do letního kina. Jednoduchý děj, spousta nostalgie a dobových superaut. Kdo nemiloval ten bílej mercedes tak neměl vkus :)......za mě 100%

plakát

Deadpool (2016) 

Tři slova: brutální, sprostá romanťárna. za mě 100%

plakát

Ohnivá zkáza (2014) (TV film) odpad!

Guilty pleasure z české republiky. ...Jo je to hrozná sračka a já se furt divim, že se dá natočit i v dnešní době. Nejdražší rekvizitou musela bejt tak vobouchaná škodovka, protože takový auto se už dost dobře sehnat moc nedá.

plakát

Korunní princ (2015) (TV film) 

Nečekal jsem od toho nic, ale příjemně pobavilo. Co dokáže nápoj na gumování palice, tak to bavilo. A Abrhám v lese taky neurazil. Na televizi dost solidní pohádka . ...CGI drak taky zupa.

plakát

Star Wars: Síla se probouzí (2015) 

Hvězdné Války mám rád ,ale ultramegahardcore fanda nejsem. Původní trilogie (4,5,6) je u mě zatím top. Epizodu 1 bych radši neviděl, dvojka je nedovařená a trojka moc vynervovaná. V rozpoložení nic neočekávat jsem se vrhnul do kina. Epizodu 7 bych zařadil pocitově někam k ke dvojce nebo trojce. ...tedy jsou to hvězdné války, ale jedou v tak vyježděných kolejích, až je to místy dost nuda. Řekl bych ,že skoro dokonalé kopírování epizody 4 filmu dost škodí .Je tam robot, jsou tam plány, je tam hvězda smrti, je tam hlavní záporák v masce je tam jeho temnej mistr i kladní hrdinové z pouště. je to takové REBOOT POKRAČOVÁNÍ. ...U ně za nějakých 65%

plakát

Šílený Max: Zběsilá cesta (2015) 

V pochvalných komentářích už bylo asi vše řečeno, tak snad jen: Je to fenomén, který se posledních 15 let moc nevidí. Aby postili moc mega dolaru do tak nejistýho projektu jakým Max byl.....a vyplatilo se...nebo spíš měl někdo pořádně spařenou prdel, jak tenhle film dopadne u diváků :). Každopádně tady máme na příští léta kultovní film z kolonky post apo. a jsem tomu rád.

plakát

Nexus (1994) odpad!

Konečně jsem měl možnosti tento "klenot" vidět. Impulzem byla výstava v Chotěboři 2009, kde jsem měl možnost vidět miniatury kosmických lodí z filmu, které mimochodem vypadají velice dobře. Bylo mě ale řečeno, že film je nešťastné dílo ve španělské koprodukci s českými herci , No...je to velice nudná, blbá a bezduchá slátanina, na kterou má i kdejaká studiová pohádka český televize. Škoda modelů, škoda herců, škoda filmového materiálu....Španělskýho režiséra bych s chutí veřejně ukřižoval.

plakát

RoboCop 3 (1993) 

Jedna hvězda za EDa-209. Lítací Robocop?,Robo - asio - ninjové?...Holčička hackerka?....to je fakt moc