Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krátkometrážní
  • Dobrodružný

Poslední recenze (5)

plakát

Hunger Games: Síla vzdoru 1. část (2014) 

Nechci začínat špatně, ale i přes skvělý zážitek musím ubrat jednu hvězdu za oblíbené roztahování filmů na více částí, což vede k 2-hodinovým filmům, obsahujícím hodně bezpředmětných dialogů a málo akce. (Rozbřesk, Harry Potter...) Samozřejmě, že kdyby ta miliarda dolarů, co za každý film vyfasujou, šla do mé kapsy, tak bych to rozdělila třeba na 5 dílů... Mockingjay part 1 na to ale doplácí. Zhruba 1/2 filmu jsou akce a scény, které v knize vůbec nejsou, nebo nejsou popisované - to ale neznamená, že jsou špatné. Jen mě mrzí, že radši neudělali jeden dlouhý film věrný celé knize. Každopádně: pro mě je jasný scene stealer Josh Hutcherson, který si (ve svých pár scénách) diváky VSKUTKU ukradne, hlavně v té skoro na konci. Jinak celkový cast perfektní, od bezkonkurenční Jennifer Lawrence, nováčka Natalie Dormer či pár vteřin Jeny Malone :) Na všechny hlavní zvraty, sdrceryvné momenty a velké vyvrcholení si holt budeme muset počkat další rok a já se na to budu klasicky celý rok velmi těšit!

plakát

Skins (2007) (seriál) 

První 2 série (1. generace) jsou úžasná podívaná, člověk si zamiluje snad všechny hlavní postavy. Rozhodně 5 hvězdiček, není divu, že z tohoto seriálu vzešla nejedna herecká hvězda. Bohužel, ach ta druhá generace... velkej průser. Jak zde bylo již řečeno (Kajda23), všechny bych je nechala shořet v pekle až na JJ, jehož jediný příběh byl dojemný, zábavný a zajímavý. Následující komentář obsahuje SPOILERY na 2 generaci: Postava Effy, kterou jsem měla první řadě společně s Cassie a Chrisem nejraději, prošla nepochopitelnou změnou charakteru mezi dvěma generacemi, přičemž se z ní stala nehorázná p***, odpad generace, fetka s nepochopitelným chováním. Jediná zajímavá část byly její deprese na konci 4. řady, které ale vyléčil PAN DOKTOR HYPNOTIZÉR? WTF?? A co Freddie?? Jedna z mála racionálně uvažujících postav 2. generace, který se snaží nezopakovat chyby svého otce a zachránit Effy z depresí.. a když už je TÉMĚŘ v cíli, tak ho umlátí týpek baseballovou pálkou a to je všechno? :DD Co to jako mělo být, kde je vývoj postavy, a hlavně zakončení na které divák čeká celý poslední díl? To by mě zajímalo, proč tvůrci zahodili osud takhle zajímavé postavy. Celé dvě série sledujeme milostný trojúhelník, který končí brutální nepochopitelnou a zbytečnou vraždou Freddiho. Aha. A poslední velké COŽE patří postavě Cooka, který je největším odpadem všech 4 řad, ale přesto se nám ho tvůrci snaží vnutit jako postavu, kterou bychom měli mít rádi... Ne. Toho debila sem nesnášela už od prvního dílu. A co to jako mělo být, že mimochodem utekl z vězení? :D Takže co se týče hodnocení, budu dělat, že sem druhou generaci neviděla... je nesmyslná, neukončená a nepromyšlená.

plakát

Žralokonádo (2013) (TV film) 

Super-ultra-nadupanej megashit od Asylum, který předčil naše očekávání. Jízda začíná nějakým random prologem, co nemá nic společného se zbytkem filmu... tvůrci nás navnadí na příběh obchodu se žraločím masem s korejskou mafií, následuje honička po lodi, která je tak malá, že herci prakticky obíhají jeden barel, načež oba zemřou... Nejlepší byly povodně, kde chvílemi svítilo sluníčko, všude sucho a v dalším záběru se ulicemi valila tsunami, nejspíš vystrižená z nějakého dokumentu na National Geographic se záběry z Thajska... další perlou je zběsilá jízda městem, která se natáčela pravděpodobně v myčce aut, kde filmová crew musela házet zmuchlané kuličky papíru po předním skle, aby dodala pohromě autenticitu. Ješte k tomu jsou všechny skla vždycky vybělené, asi aby nebyly vidět kartáče automyčky :D A teď k oblíbeným postavám. Nova je sympatická barmanka, která tvrdí, že jizva obrovských rozměrů ve tvaru žraločího kousnutí, kterou má na noze, je způsobená při holení. Navíc od samého začátku tvrdí, že nesnáší žraloky. Pozorný divák již může sledovat jisté korelace.. dalším oblíbencem byl syn hlavní postavy filmu, Matt, který příhodně studuje leteckou školu a během celýho filmu se debilně usmívá, nejspíš protože ví, co to točí za sra*ku. Tvůrci vyždímali z děje uplný maximum: žralokonádo, výbuchy, lovestory, rodinné drama, hrdinské činy.... je to prostě nářez :))

Poslední hodnocení (1 120)

Spider-Man: Bez domova (2021)

15.01.2022

Prvok, Šampón, Tečka a Karel (2021)

15.01.2022

K zemi hleď! (2021)

15.01.2022

Duna (2021)

22.10.2021

Hra na oliheň (2021) (seriál)

13.10.2021

Naprostí cizinci (2016)

21.07.2021

F1: Touha po vítězství (2019) (seriál)

14.07.2021

Einstein - Případy nesnesitelného génia (2020) (seriál)

29.06.2021

Probuzení (2021)

11.06.2021

Reklama