Reklama

Reklama

VOD (1)

Mladá žena, která dříve sloužila, si z armády odnesla nějakou tu závislost na prášcích a zmenšený vliv na výchovu svých dětí. Vše se zdá být v pořádku, než se zableskne a už nic není jako dřív. Nejde elektřina, auta nejezdí, ale hlavně lidé nemohou vůbec spát. Nikdo přesně neví, co se stalo a jak se únava všech zvyšuje, tak i spekulace. Čas běží a každý se snaží jenom přežít po svém. (PROCESOR)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (100)

Untentrauer 

všechny recenze uživatele

Film stejně atraktivní, jako jeho hlavní představitelka. Ovšem při bližším prozkoumání zjistíme, že to zase tak slavné nebude. Film o Mamině s dětmi, kteří se snaží dostat do bezpečí a pomoct nejen sobě, ale i světu, který postihlo šílenství ve formě nespavosti. Snový, nízkorozpočtový postapo film ve kterém je veliký potenciál zmařen spoustou nedotažených blbostí a dějových "podivností", třeba jako padající satelity kvůli blackoutu, nebo bývalá vojanda co si nezkontroluje zbraň, mukl který se ve filmu zjevuje, podle potřeby scénáře....Bylo ale zábavné sledovat jejich cestu, na které potkali třeba sektu kanibalů, nebo bandu vězňů, ale nic z toho nebylo dotažené, vždy jen nakousnuté a rychle ukončené, nicméně se na tyto kratičké akční a dramatické úseky dobře koukalo. Jejich dobrodružství vrcholí pro mě až moc sentimentálním závěrem. Netflix už opravdu nehraje na kvalitu a stává se z něj transgender rodící Bčkové sračky. Třetí * je jen za její šikmý oči.....P.S. Ušák Pepper mohl dostat víc prostoru - asi nebyli koláče. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Tady budu pro změnu já ta hodná. Uvědomuju si, že je to celkem hovadina, působí to trochu jako laciná rychlokvaška s absolutně nic neříkajícími herci. Ale já zásadně oceňuji originální nápady a tohle jsem asi ještě nikdy neviděla. Každopádně má to zatraceně dost much a jsem si vědoma toho, že je to spíš mdlé, trochu nudné a odfláklé. Nějakým způsobem mě to ale neštvalo tolik, jak jsem čekala a proto dávám aspoň ty zaokrouhlené dvě a půl. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

nevadí mi netflixovské sci-fi béčka,protože ač nemají ve většině případů žádnou přidanou hodnotu,často mají alespoň určitou dávku zábavnosti.Tohle bohužel není ten případ.Nápad sice není špatný a rozjezd taky ne,ale místo toho aby se pak situace postupně zhoršovala a Awake mělo aspoň trošku postapo atmosféru,situace se vyhrotí z nuly na sto během jednoho dne (což úplně nedává smysl) a pak je to už jen nekoukatelná a hloupá nuda.Přitom potenciál na minimálně ucházející béčko tu byl...20% ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Veľmi zaujímavý a originálny námet - ľudia majú 4 dni na to, aby vyriešili hádanku, prečo nemôžu spať. Inak ich insomnia dostane.... Chcelo to však viac si s tým pohrať, nejaké nápady, rozviesť postavy, pár zaujímavejších udalostí, viac akcie.... a vlastne všetkého viac. Aby z toho nebola len taká obyčajná podpriemerná sivá myš. 40/100 ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Po príbehovej stránke sa dá povedat, že je to dosť originálne, ale za to prevedenie by mal niekto dostáť ranu päsťou. Celá táto komédia ma iritovala od nesympatických postav cez ich hlúpe chovania až po totálne odfláknuté dianie vo filme. Mohlo to byt akčne, krvavé i dramatické, zato je to nudné, nezaujímavé a fádne. Je tu niekoľko filmov s podobnou tematikou a tento im chcel šliapať na päty, ale to by sa tvorcovia museli aspoň trocha snažiť, no keď nad tým uvažujem, tak asi ani to by nepomohlo. Celkom strata času. Ja vydržím všeličo, ale ten prestrelený akčný zaver po ktorom nasledoval totálne mimo ZVRAT, to už bolo i na mna veľa. Chvalabohu to zachránili záverečné titulky. Slabé 2*.   . ()

Galerie (6)

Zajímavosti (11)

  • Ke konci filmu není vysvětleno, proč je v plné uniformě přítomen člen americké pobřežní stráže. (Johnny.ARN)
  • Na obrázku je defibrilátor přiložený na košili. To by nefungovalo. Defibrilátory musí být při výboji v přímém kontaktu s kůží. (Johnny.ARN)
  • Ke konci měl muž v pobřežní hlídce na límci kovové insignie a na košili nárameníky. Velitelé pobřežní stráže mají našité insignie a nemají nárameníky. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama