Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dokumentární
  • Krimi

Recenze (91)

plakát

Ten pravý, ta pravá? (2018) 

Nový a lepší před úsvitem/soumrakem/úsvitem se nekoná. Baví mi ten cynický a negativní nádech rozhovorů, ale chyběla tam větší hloubka. Velký plus, že nemluvil nikdo jiný než Keanu a Winona, příjemná oddychovka za lepší tři hvězdičky.

plakát

Waco (2018) (seriál) 

Konečný verdikt bude stanoven ve prospěch zasahujících, u kterých nebude shledáno žádné pochybení. Naopak většina Davidiánů bude odsouzena, většinou za přestupky nebo trestné činy v souvislosti se zbraněmi, které na ranči přechovávali.

plakát

Bosch (2014) (seriál) 

spoiler. Deset dílů se řeší smrt mladýho kluka, který je podle koronera několik let týranej, ale nakonec se zjistí, že spadnul ze stromu, jinak super seriál.

plakát

Noe (2014) 

B o ž e, to je ale blbost. Chci to brát jako film, jako povedený sci-fi, ale nejde to. Vždyt polovina Země v tenhle příběh věří, takže je to vlastně natočený podle skutečený události. Všechno, až na to, že jsme se vyvinuli generace fungujícího incestu, to jediný dává smysl, když se koukam kolem sebe, jinak je to šaškárna. A proč vlastně nejsou všichni věřící vegetariáni jako Noe? To by aspoň k něčemu bylo.

plakát

X-Men: Budoucí minulost (2014) 

Spojení atlasu mraků s incepcion se mi líbilo, trošku těžší se orientovat v dějových linkách. Rychlé tempo filmu trochu podkoplo konec, který nebyl nijak překvapivých už 20minut před titulkama.

plakát

Joe (2013) 

Ty vole, Nicolasi, musel si mezi tim točit takový blbosti, když máš na víc? Námět hodně podobný filmu Mud, ale i tak krátkou dobu po něm dokázal překvapit. Skvělý herecký výkony, naprosto dokonalá kamera.