Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dokumentární

Recenze (26)

plakát

Noční běžec (2015) 

Strasne luxusni zabery kamery :) pekne efekty na meneni scen(nebo jak to nazvat, kdyz kamera "vylitla" nad mesto a najela do mista, kde se v realnem case odehravala nasledujici scena :))

plakát

Alegria (2013) 

Pasaze co zrovna nebyly zabavne, byly napinave a celkove dokument utekl :). Ja moc nejsem zastance pomoci temhle nevyspelym statu, ktera nikam moc nevede, ale respekt christophovi anyway za to, co dokazal.

plakát

And Then We Swam (2014) 

Furt nechapu jak to mohli prezit/doplavat tito 2 cool typci, kteri nikdy neveslovali :))

plakát

Equalizer (2014) 

Body, mind, spirit...you remember? :))

plakát

Attila Marcel (2013) 

Francouzké filmy moc nemusím, toto bylo pro mě dost laciné. Nějaké prvky tam byly zajimavé, celková záplatka nebyla špatná, ale celkově jsem se dost nudil.

plakát

Pohádkář (2014) 

Ten konec nebyl konec nebo měli v kině nějakou osekanou verzi bez konce? Jinak film mi ubíhal, bavil mě a těšil jsem se na konec co z toho vznikne, ale marně asi :(

plakát

Gravitace (2013) odpad!

Nenasel jsem jedinou vec u ktere bych si rekl, ze byla fakt dobra a mohl bych dat alespon 1hvezdu, bohuzel

plakát

Mike Tyson: Naprostá pravda (2013) (pořad) 

Při začátku filmu jsem viděl divadlo a Mika, říkal jsem si, ježiši co to bude, pak začal mluvit, kdybych nevěděl že to je Mike, řeknu si, že to je fakt přirozený, upřímný řečník, který vypráví příjemným hlasem. Po 10 minutách už jsem se jen bavil jakým stylem to vše vyprávěl. Většinu příběhu až asi na 2 jsem znal, protože jsem četl knihu a viděl dokument Tyson z roku 2008. Což rozhodně nebylo samozřejmě a škodu. 75% snímku jsem se smál a zbylých 25% jsem se bavil a jen mě Mike utvrdil jak velká osobnost je/byl. Z hodnocení lidí kteří dali odpad nebo 1 hvězdu, moc nerozumím, chápu, že je box nezajmá/nerozumí mu, ale myslím že velikáni jako Mike si zaslouží víc. Pro mě nejlepší boxer za celou éru boxu (tzn. lepší jak Ali)

plakát

Muhammad Ali: Tváří v tvář (2009) 

Ali posunul box o kus dál a mimo to byl i skvělý člověk. Výborná výpověď jeho a jeho soupeřů se záběry ze zápasů.