Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (6)

United

United (2011)

Jelikož jsem velký fanda tohoto slavného klubu , tak tohle je zaručeně film pro mne . Když jsem Manchesteru United někdy v roce 2007 začal fandit, vůbec jsem neveděl nic o historii tohoto klubu, ale s postupem času, kdy můj mozek rostl, rostl i větší zájem o tento klub a začal jsem shánět historii klubu. Od úspěchů až po přestupy hráčů. A pak to přišlo, narazil jsem na příspěvek proč je urážka nazývat tým "Man U". V tom jsem se dozvěděl, že je to spojené s leteckou katastrofou roku 1958 a nyní je o tom natočen i film. Tenhle film jsem prostě musel shlédnout a stálo to za to. Emocemi nabitý film, od katastrofy až po "znovuzrození" týmu. Film o fotbalové ikoně v podobě Sira Boba Charltona, který jako jediný přežil leteckou katastrofu a poté se znovu dokázal vrátit na fotbalové hřiště.. pro mne nejlepší z nejlepších filmů.. Glory,glory Man United !

Zachraňte vojína Ryana

Zachraňte vojína Ryana (1998)

Podle mého nejlepší Spielbergův film. A možná i nejlepší válečný film všech dob. Omaha Beach, trochu jsem se v téhle pasáži bál, aby film tolik efektů zvládl. A zvládl to na jedničku. 169 min mé oči nepohlédly nikam jinam, než jen na parádní kousek z doby 2.světové války. Good job Steven !..

Spalovač mrtvol

Spalovač mrtvol (1968)

Tohle je skvost nad skvost. Bezkonkurenčně nejlepší film s černobílé kinematografie..

Coach Carter

Coach Carter (2005)

Protože jsem dost dlouhou dobu hrál basketbal na vysoké úrovni, tak jsem se dokázal do filmu vžít. Není lehké být trenérem a na to ještě čelit tolika odporům hráčům i dokonce hráčovým rodičům. Amerika je jiný stát než my, ale prioritu má stejnou. "Na prvním místě škola, potom až sport." Přesně tuhle větu nám štěpoval do hlav i náš trenér. Basketbal je sice koníček, ale i ten si vyžaduje nějaké povinnosti. Samuel L. Jackson předvedl parádní herecký výkon a už jen kvůli tomu, že film je spjatý i s mým životem, tak musím dát 100%..