Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sportovní
  • Horor

Recenze (139)

plakát

Muž v ohni (2004) 

Tři hvězdičky jsou akorát. Příběh byl výborný, Danzel Washington opět kvalita, jen ten střih a blikání mi vůbec nesedělo. Rukopis Tonyho Scotta tu byl znát mnohem víc, než kdy jindy. Film je dobrý, výborně obsazený, ale blikání a střih mi zážitek z filmu odebrali, proto 3*.

plakát

WrestleMania 38 (2022) (pořad) 

Austin se vrátil do ringu, Triple H ukončil kariéru, Undertaker v Síni slávy WWE. Netřeba více argumentů. Díky WWE.

plakát

Parfém: Příběh vraha (2006) odpad!

Jeden z nejhorších filmů, který jsem ve svém životě viděl. Tento snímek by měli pouštět úchylům, kteří mají čichací nemoc a také lidem, kterým nevadí, že kvůli nějakému debilnímu parfému bylo zabito tolik lidí. Opravdu je tento snímek tak oblíbený? Ano, chápu, skvělá výprava, kostými, i herci, ale celý smysl tohoto filmu je  SPOILER!!!! že nějaký úchyl zabije několik žen aby z nich udělal parfém a potom se nechal roztrhat na kusy za živa nějakými primitivy? Jestli je tento snímek oblíbeným, tak je na tom naše společnost opravdu špatně.... P.S. škoda, že se nedá vymazat paměť na krátký úsek, věděl bych o přebytečných 141 minutách.

plakát

Vendeta (2011) 

Líná ryba skáče...

plakát

WWE Survivor Series (2018) (pořad) 

Dvě hvězdičky za tři jakž takž povedené zápasy. Na tohle se už opravdu nedá koukat...

plakát

Hospoda (1996) (seriál) 

Když nemáte co do pozadí, k vaření, seriál Hospoda je tou nejlepší volbou. Ale POZOR! Způsobuje po zhlédnutí velkou chuť na pivo :)

plakát

Jurský svět: Zánik říše (2018) 

O hodně přehnanější než první díl, jeden boj o život skončí, hned začíná jiný, děj předvídatelný. Zážitek v kině byl ovšem skvělý, charismatičtí herci a záporáci ušli. Film pro milovníky blockbusterů a dinosaurů.

plakát

Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti (2016) 

Po recenzích a hodnoceních a zprávách typu, ten pocit když si uvědomíš že Daredevil byl lepší, jsem se na tento film ani netěšil, připadalo mi, že se práce odflákla a celou dobu se nebude nic dít. NAOPAK! Z kina jsem odešel mile překvapen, výkon Afflecka jako Batmana mě hřál u srdce. Myslel jsem že Gal Gadot filmu uškodí jako Wonder Woman, ne, líbila se mi i její postava. Lidé si nespíš mysleli a čekali že to celé bude o boji Supermana proti Batmanovi, tento film spíše sloužil jako první díl před Ligou spravedlivých. Scéna kdy se Superman utká s Batmanem tam opravdu je a ten boj je opravdu skvělý. Toť vše z mé strany k hodnocení tohoto snímku, doporučuji shlédnout v kině. "Maybe it's Gotham City and me, we just have a bad history with freaks dressed like clowns" máme se na co těšit.

plakát

WWE SummerSlam (2015) (pořad) 

Už mám dost, přidávat něčemu hodnocení, tenhle summerslam byl shit! Kdyby show začala Zigglerem a Sheamus proti Ortnovi se přemístil na kick off možná bych....Ne, hodnotil bych úplně stejně. Některý zápasy se povedly jiný ne. Ukončení zápasů byly katastrofální! ještě pár takovýhle shows a máme vystaráno ;)