Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (7)

plakát

Nespoutaný Django (2012) 

Musím se přiznat, že jsem se na tenhle film moc těšil, nicméně moje očekávání nebyla naplněna. skoro 3 hodiny klasické Tarantinoviny už i mě (považuji se - resp. považoval jsem se - za fanouška Tarantina) nebavily. Christoph Waltz naprosto exceloval, ale to bylo to nejlepší, co jsem na filmu našel. Film mě vyloženě nudil dlouhými pasážemi, ve kterých se pro mě nic nedělo. Jinými slovy NUDA (na Tarantina). O poznání lepší se mi zdál předchozí film - Hanebný pancharti. 65%

plakát

Vrtěti ženou (2011) 

Příjemná a celkem pěkně odsýpající romantika. Zápletka je bohužel celkem průhledná, ale to mi moc nevadilo. 4*

plakát

Kmotr (1972) 

Pro všechny v mém okolí ten film něco znamená. Pro mně znamenal dvě a půl hodiny nudy. A to většinou u filmu neusínám. Asi jsem ještě nedospěl do stádia Kmotrovatění :))

plakát

Ledově ostří (2007) 

Asi nejpřihřátější film, co jsem vůbec viděl. Naštěstí jsem do toho šel s tím, že to bude blbost, takže jsem byl příjemně překvapen:). Blbost to je, ale humor tomu nechybí.

plakát

Sedm statečných (1960) 

Úžasný film, ve kterém jsem se snad ani minutu nenudil, který je ještě doplněný fantastickou hudbou. Tady nebylo o čem přemýšlet:).

plakát

Futurama (1999) (seriál) 

Podle mě povedenější seriál, než Sipsonovi:). Nehorázná sranda plná hlášek typu "Hey, bite my shine metal ass!" a Zoidyho zvuky:).... Jen při vzpomínce se směju:)

plakát

Zataženo, občas trakaře (2009) 

Nekoukat na film bez spousty jídla po ruce! :-D. Jinak skvělá komedie, ve které nechybí poučení na závěr:)