Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dokumentární
  • Horor

Recenze (9)

plakát

Mechanik (2004) 

01:30…Nemůžu spát…píšu komentář…Snímek na mě působí poněkud nehotově. Myšlenka mu zjevně nechybí, jen její rozpracování mohlo být důkladnější. Oběť Ch. B. beze sporu zvyšuje úroveň snímku. Už totiž samotné vzezření hlavního hrdiny se rovná hororu. Kvalitně vykreslená odtažitá depresivně-ponurá atmosféra.

plakát

Kurz negativního myšlení (2006) 

Tak nevím....jestli mám brečet nebo se smát....britský humor na druhou a třikrát odmocněn:-). Není čas ztrácet čas...tudíž ani slova, prostě se na to podívejte...

plakát

Silný kafe (2004) 

Zahraniční účast vdechla snímku alespoň nějaké kouzlo. Autentický příběh, slušné dialogy, ale také hodně špatná kamera a nepochopitelné zneuctění vynikajícího soudtracku. Ideální snímek na nedělní odpoledne, uvařte si silnou kávu-ať neusnete.

plakát

Pýcha a předsudek (2005) 

Milujete-li nejprve knihu, pak film budete nenávidět. Milujete-li nejprve film, pak i knihu budete milovat.

plakát

Mulholland Drive (2001) 

Krása v chaosu. D.Lynch přenesl na plátno S. Freuda: „Sny jsou útržky z reality a jejich cílem je plnit přání spícího.“

plakát

Fontána (2006) 

Romantický film na té nejvyšší úrovni, dokazuje-že opravdová láska je nesmrtelná. Klišé, ale proč se za to stydět? Více než dobrá hudba, zajímavý příběh-paralelně vyskládán....Nebula=mrtvá hvězda a tento film si alespoň u mě zasloužil nesmrtelnost.

plakát

Střihoruký Edward (1990) 

Srdeční záležitost...jakýkoliv komentář není potřeba...

plakát

Requiem za sen (2000) 

O snech, o tom co je člověk pro jejich naplnění schopen podstoupit, obětovat. O síle a odvaze, která se nám dostává-když se naše sny přibližují realitě. O zklamání a bolesti, kterou člověk cítí, když jeho sen zhyne. Mše za sny…prosím o chvíli ticha…Jedinečná hudba, výborný střih, velmi silné příběhy, které se sbíhají ve více než excelentní celek.

plakát

Zlo mezi námi (2003) 

„Zlo v jeho nejčistší podobě“/ Krása filmu v jeho nejčistší podobě. Paradigma severské kinematografie. Více než doporučuji!!!