Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Poslední recenze (12)

plakát

Absolvent (1967) 

Původně jsem chtěl dát jenom dvě hvězdy, ale hudba mě přemluvila k tomu, abych si to rozmyslel. Je pravdou, že pro hudbu od Simona a Grufunkla je nutné a blahdárné se na film podívat a hlavně si jej psolechnout. Příběh filmu je výborný, ovšem provedení odpovídá své době a na to, jak se o filmu mluví, mi zase tak výborný nepřipadal. Smutné, když na filmu jediné, co si zapamatujete, je červená Alfa Romeo. Věřím, že na svou dobu to byl výtečný film, ovšem jiným skvostům z daného období, jako například věcem od Leoneho nebo Tarkovskijho, to porstě nemůže stačit.

plakát

Čarodějův učeň (2010) 

No nápad a příběh se mi docela líbily, ale opět to pokulhává na zpracování. Příběh o čarodějích chránících "relikvii" a bojujících proti jejímu zneužití atp, atp, ano, viděli jsme už mnoho podobných příběhů, ale tento, si myslím, mohl aspirovat na něco bohulibějšího, než typická Hollywoodská slátanina, která je dobrá akorád tak ke krácení chvil mezi sledováním japonské pornografie. Také obsazení hlavního hrdiny - Jay Barruchel je prkenný, bez charisma a co víc, škaredý. Bohužel to dává filmu tu poslední ránu mezi světla, která jsou vyplněna akorád stupidními dialogy a ještě stupidnějšími bojovými scénami. Snímek bych úplně neignoroval, ale podruhé jej vidět nikdo nepotřebuje. Leda pokud chcete dostat nádor na mozku nebo nějáký podobný dárek, který je schopen zpestřit vaše chvíle na několik dalších let.

plakát

Tři mušketýři (2011) 

Inu nečekal jsem od tohoto filmu mnoho, ale tak málo... Mohlo mě napadnout, že jamile film točí Anderson, bude tam hrát Milla, a ano, je to tak. Je smutné, když režisér neustále dokola obsazuje do hlavních ženských rolí svou manželku v domění, že je na ní někdo zvědavý, nebo dokonce snad v mylném přesvědčení, že umí hrát. V půli filmu jsem si musel prostě otevřít lahev vína, abych se vůbec vyrovnal s tím, jak je zde przněna jedna z mých oblíbených knih. Krom toho, že verzí mušketýrů bylo již opravdu dost, tahle postrádá cokoliv z těch předchozích - chemii mezi postavami, pořádnou svini Milady, vztah mezi mušketýry, vtip a šarm jendotlivých protagonistů. Co to nepostrádá, je smyšlená krádež nákresů vzducholodi. Ano přátelé, hlavní postavy ve filmu lítají vzducholoděmi a předvádějí neuvěřitelné letecké kreace. To je prostě taková hovadina, že bych snad byl schopen uvěřit, že tento film je ještě horší, než poslední Resident Evil. Kdokoliv, kdo máte trochu rozumu a máte rádi předlohu, tomuto se, prosím, zdaleka vyhněte. Dvě hvězdy pouze za Christopha Waltze, který je, jako vždy výborný, a za efekty, které tam sice neměly co dělat, ale jinak ušly. Co však nepřekousnu a film to posunuje o to níž, jsou bojové scény, které jsou příšerné a cílí na debilního vidláka, který jednou za rok vytáhne svoji starou do kina na "pořádnej film". Bojová scéna 4 proti 40 je natolik umělá a vytržená z reality, že se vám až chce brečet, jak je stupidní. To nemluvím o velkých bitvách v oblacích a to vše prosím, za Ludvíka XIII. Pokud máte chuť vidět toto "veledílo" poproste radši svého kamaráda, aby vám dal pěstí mezi oči. Podívaná to bude lepší a alespoň si to budete pamatovat a budete z toho mít legraci ještě pár měsíců.

Poslední hodnocení (1 275)

Chudáčci (2023)

03.02.2024

Všechno, všude, najednou (2022)

01.04.2023

Trojúhelník smutku (2022)

01.04.2023

Strašidelný dům (2003)

01.04.2023

Avatar: The Way of Water (2022)

27.12.2022

Nezvratný osud 2 (2003)

20.11.2022

V zajetí démonů (2013)

25.09.2022

Občanský průkaz (2010)

14.04.2022

Batman (2022)

12.03.2022

Reklama