Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Fantasy

Recenze (35)

plakát

The Big Lebowski 2 (2011) 

Viděl jsem to nasračky ve dvě ráno a přišlo mi to vtipnější než jednička.

plakát

Hvězdná brána: Hluboký vesmír (2009) (seriál) 

Dospělej bráška pubertálního stargate. Bohužel, spojení s předchozíma seriálama mu hodně ublížilo, neboť dementní diváci dementního seriálu stargate nepobírali, že se najednou děje něco reálnýho a že už to není o bandě čtyř superhrdinů pobíhjajících náhodně po vesmíru a že je, nedejbože, občas potřeba použít i mozek.

plakát

Hvězdná brána (1997) (seriál) 

ale jo, někde uprostřed to bylo ještě zábavný... začátek jenom sprostá vykradačka filmu a konec už tisíckrát omletá nastavovaná kaše, ale ten prostředek, ušel jako sci-fi průměrný seriál. Bohužel, celkově to působí tak o dvacet let starší, než ve skutečnosti je, takže se parta ultrakladnejch hrdinů vydává nakopat zadky celý galaxii. Co na tom, že bojují kvérama proti civilizacím ovládající půlku galaxie, to nevadí to je jenom malý zdržení. Plus těch pár dílu na konci, kdy už si dělali nepokrytě srandu sami ze sebe viz třeba díl o tom, jak stargate team jde na derniéru seriálu vzniklého na základě úniku dat o SG

plakát

Andromeda (2000) (seriál) 

Překvapivě dobrej seriál - nechápu tu o hodnocení, obývlášť, když stylově identická stargate je červená. Dosaďte si místo wraithů magogy, místo zat'nik'telů kopí vysoké stráže a místo nakkadahu nova bomby a nepoznáte rozdíl. Stejně vysmažený cestování v prostoru, stejné sebeshazující se hlášky, stejná parta několika jedinců co se vyžívá v mass destrukci náhodnejch planet po celým vesmíru. Jako bonus je tu humor, kterýho je podstatě víc než v SG1. IMHO jedinej důvod je, že tenhle seriál nebyl vysílanej dostatečně dlouho na nově, aby si na něj lidi zvykli. Tyr Annasazi~na konci vesmíru přežijí jen tři životní formy - Tyr Annasazi,červi a kapitán Dylen Hunt snažící se je zachránit červy~

plakát

Smrt z podzemí (2007) (TV film) 

Herkules bojující proti psychadelickému bahnu - co chcete víc?

plakát

Galaxie teroru (1981) 

Tak tohle byl naprosto luxusní WTF film, kterej sem celou dobu strávil s otevřenými ústy a slovy no toto. Chování postav je tak mimo, že nejde najít jakoujkoliv logiku, co se kde a proč děje, tak 3/4 filmu jsou jenom nenavazující záběry podivných chodeb, kde sem tam zařve nějakej kosmonautovoják, povětšinou naprosto bizardně. Scény, kdy týpka odpraví jeho vlastní useklá ruka, jednu hojku rozřežou kořeny stromu a druhou ušoustá k smrti obrovský červ - no něco takovýho rozhodně jinde neuvidíte.

plakát

Šoa (1985) 

Proboha proč? Proč měl někdo potřebu natočit 9ti hodinovej film? Proč už si alespoň nenajme střihače, aby se zbavil naprosto nezajímavejch záběrů? Fascinace holokaustem - budiž, chápu, byla to akce, kterou si dodneška mnoho lidí spojuje s absolutním zlem - je téma, které drží. Občas mám pocit, že každý filmař, jehož babička tety sousedky jeho učitelky ze základní škole prošla Osvětimí o tom musí natočit dokument a každá správná televize bude vysílat alespoň dvakrát týdne něco o holocaustu. Zajímavá témata už byla zpracována mnohokrát, a tak se většinou jedná o opakující se balast - chápu. Ale proč se proboha někdo rozhodne, že devět hodin bez prakticky jediné nové informace bude to pravé ořechové a stádo mu nadšeně tleská, tak to nepochopím. Shrnuto a podtrženo - formou jedno z nejhorších děl, co sem kdy viděl, obsahově průměrný dokument o holokaustu. Až vyjde remasterovaná verze s délkou pod dvě hodiny, jsem ochotný jít na tři hvězdy. Do té doby je shlédnutí tohoto opusu jen sebemrskačstvím.

plakát

Robin Hood (2010) 

Není to špatný film - to vůbec. Ale proč se to proboha jmenuje Robin Hood? Pochopil bych to u spolku nýmandů, o kterých v životě nikdo neslyšel, ale Scott a Crowe opravdu nemají zapotřebí se přiživovat na jméně někoho jiného.

plakát

Sexy 40 (2009) 

Naprosto rutinní film ničím nevybočující z průměru.