• Gemini

Když jsem kdysi sledoval Nové Profesionály, říkal jsem si, že bych té fešandě přál pořádnou roli...ale takhle jsem si to teda nepředstavoval ani v nejhorších nočních můrách. Kevin Sorbo jako kapitán hvězdné lodi s velice efektním nadsvětelným pohonem a jediným světlým místem seriálu - krásnou Andromedou. Kdo proboha dá hvězdnému dobrodruhovi jméno Dylan Hunt??? Plus dabing Petra Rychlého v jedné z hlavních rolí. Sci-fi odpad a skutečně velmi nedůstojná památka na Genea Roddenberryho.(17.5.2003)

• Djkoma

Naprosto nudný seriál, který pro mě znamená totálně konec jednoho velkého génia, který stvořil star trek...Odpočívej v pokoji.(6.11.2004)

• woody

Další ODPAD pana Železného.Ale pozor tohle je přímo koláčový odpad.Kdo tohlecto moh pustit do televize. 1/10(9.2.2003)

• tron

Ešteže Genea Roddenberryho vystrelili po smrti na obežnú dráhu Zeme, inak by sa čudoval, prečo ten, kto mu takto sprznil jeho seriálový nápad, sa nepodpísal radšej rovno ako Alan Smithee. Smiešne silácke "sci-fi". Chudák Sorbo, tak nový Arnold z neho už fakticky nebude.(5.12.2004)

• CheGuevara

Všichni titulní hrdinové jsou sympatičtí asi jako německý ovčák po amputaci hlavy... (omlouvam se za vykrádačku z Červeného trpaslíka)(18.7.2006)

Fajn..."Andromeda" je pro mě příkladem seriálu, který jsem šmahem odsoudil do míst, kam slunce nesvítí - z toho vyplývalo i hodnocení, které se pohybovalo na jedné hvězdičce. Ale v poslední době se můj názor poměrně radikálně změnil a není to jen zkouškovým obdobím, kdy se člověk dívá na cokoliv, jen aby zase nemusel sedět nad učebnicemi ;)...Čeho jsem si totiž předtím nevšimnul je všeprostupující nadsázka, se kterou je tento seriál natočen a zahrán. A i když je spousta dialogů - především ty plné "technických" detailů - vskutku dementní, okamžitě následuje scénka, gesto nebo pohled, který vám dá okamžitě vědět, že to tvůrci rozhodně nemyslí vážně (a to i když se tak někdy schválně snaží tvářit)...Navíc jednotlivé díly většinou nepostrádají spád, a tak je nenáročná zábava (alespoň pro mě) zaručena... P.S.: Všimněte si, jak je Lexa Doig v roli Andromedy v každém záběru pečlivě stylizována tak, aby mělo mužské obecenstvo chuť jí okamžitě přeprogramovat.(20.6.2006)

• Divočák

Kevin Sorbo očividně velice rád nosí kožené gatě a tak si po Herkulovi střihnul další roli, kde se v podstatě v ničem jiném neobjeví. Andromeda není žádný zázrak, ale tak na úroveň Ster Treck : Hluboký vesmír určitě má a to i díky jednomu neuvěřitelně sexy hologramu;)(3.4.2007)

• ripo

narýchlo zbúchaný tv seriál s minimom financií, invencie a trikov. Herecké výkony ako aj český dabing na prízemnej úrovni ....(19.4.2006)

Skvělý seriál.. a proč má tedy takové mizerné hodnocení? Na to mám odpověď: Většina se nenamáhala podívat se na více dílů a píšou dojmy jen z pár momentů... to se mi nelíbí... tenhle seriál je fakt dobrej. Navíc věřte nebo ne, tohle je ten typ seriálu, kde musíte pochytit i ty nejmenší detaily.(25.5.2007)

• Niktorius

Tupá sci-fi sračka, studiová až na půdu a s příšernými herci.(20.10.2007)

• Stegr

20%(31.5.2007)

Dal bych plnej počet nebýt poslední, pátý řady, která ztratila tempo. Triky jsou většinou sice strašlivý, ale jako příběh bych to sám nevymyslel líp. Prostě mě to bavilo, co dodat, je to jeden z mých nejoblíbenějších seriálů. Svět Andromedy je mnohem realističtější než svět Star Treku.(26.6.2007)

• Deimos

TV/// Obsazení 7/10 Děj 1/10 Hudba 5/10 Efekty 9/10/// +obsazení vč. hostujících herců, efekty -hlavně ve 3 a 4 sérii značně nevyužitej potenciál, děj/// Tak tohle je pěknej trapas, takhle zkonit hlavně z počátku zajímavé universum tohoto seriálu. Obrovská škoda, když pominu první dvě části, kdy seriál nevěděl kudy jít, tak se následně v prvních 2 seriích rozjel alespoň do vod průměru. A znáte to! První serie jsou fain a další jsou více a více nabušené, technicky zdatnější a hlavně dějově silnější. Tedy nevím, možná to je tím, že první dvě série v TV dávali asi před dvouma rokama a další až teď. A přecejen člověk za tu dobu trošku zestárne, ale to co nabídli tvůrci v dalších dvou sériích...škoda slov. Prostě prázdno, děj se nikam neposunuje, části nejsou až na několik málo (rovněž ty jsem težko hledal) ničím zajímavé, dialogy jsou trapné a toporné, jednotlivé příběhy jsou směšné a nicotné. Ptáte se proč jsem u toho teda vydržel? Taky se ptám! Snad jen díky tomu obsazení. Herkula ve vesmíru snesu a i další postavy jsou zajímavé, mno vlastně skoro všechny a potom už záleží na vkusu. Třebas Lexa Doig je fakt fešná a když ji později máte ve třech verzích (živý android, hologram a monitor) tak je to někdy až vtipné, páč každá je stejná a tak trošku jiná. Další obliba herců záleží na vkusu, ale pravdou je, že mezi všemi to sem tam jiskří, což je taky možná to jediné co mě udrželo nad stolem (jednou jsem se zbudil za 2 hoďky pod ním). Za pochvalu ještě stojí efekty, které jsou snad díl od dílu lepší, hlavně poslední řada. O to víc ale zamrzí, že z toho neudělali Hvězdné války, pač bojů tam je dost a kua k čemu to potřebuji vidět s jejich komentářem na obrazovce (myšleno jejich obrazovce, nikoli mé). A co dál, vlastně už nic, teda doufám, že není pátá řada. To už bych asi nerozdejchal. A to jsem tomu seriálu tolik veřil (vlastně ne zas tolik) ale i tak mě zklamalo, že z něj nevytěžili víc než pouhé nic, pač vesmír je to nádherný./// Celkem 46%///(26.7.2006)

• MaedhRos

Když jsem seděla doma na podpoře a nudila se, ze zvědavosti jsem na to jukla. První dva díly mě tak znechutily, že už jsem to nechtěla nikdy vidět. Pak jsem o to náhodou okem zavadila o něco později a zaznamenala jsem jistý kvalitativní posun směrem nahoru. Je to sice jenom mladší brácha Star Treku, který se snaží tvářit drsně, a fatálně selhává, Sorba jsem taky měla radši jako Herkula - ale není to zas tak zlý a sledovat se to dá. 2,5.(18.11.2003)

• Sašenka165

Naprosto nezajímavý, neoriginální a přihlouplý seriál s příšerným dějem a ještě příšernějším obsazením.(22.11.2007)

• Webb

Hrozný seriál se špatnou hudbou.(27.1.2008)

• klerik

Priznám sa, že som nikdy nemal odvahu kukať to dlhšie, pretože to pôsobí akosi lacno, no je zaujímave, že na imdb je to podľa ich hodnotení zrovanateľné s tunajšími hodnoteniami SG-1...(28.9.2008)

• Xeelee

Jedna roztomile skorosympatická postava a spousta zajímavých nápadů, to vše zředěné v hromadě sr… ehm výkalů. Škoda.(31.5.2008)

• heyda

Jedna hvězdička určite zasloužená! :-D :-D :-D(22.6.2010)

• HateBreeder

Prvni rada tohoto sci-fi serialu se mi celkem libila a hodnotil bych ji slusnymy 60%, druha rada byla o poznani horsi a autori uz varili z vody takze zde by me hodnoceni bylo podprumernych 45% no to co ale predvadi hlavni protagoniste ve treti rade teto vesmirne sagy, to se jen tak nevidi. Prijde mi jako by se cely herecky tym pred natacenim posilnil alkoholem jinak to snad neni ani mozne. Nesmysle dialogy, deravy scenar, zbytky charisma asi hlavni hrdinove postraceli v jine galaxii, hudebni stranka je take hrozna, no vubec tu andromedu nepoznavam. Dve hvezdy sou jen z ucty k prvni rade.(4.6.2006)

<< předchozí 1 2 3 4 6 8 10