Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Horor

Recenze (226)

plakát

Sabotáž (2014) 

Akční pecka! Jasně, že bych na filmu našel plno prázdných míst, ale kde chyběl hlubší příběh a děj, tam to bylo vynahrazeno surovostí, násilím a nadávkami. Za mě můžu jenom doporučit. Je dobře, že Arnie pořád točí.

plakát

Hněv bojovníka (2013) 

Tak tohle byla vážně pecka. Příběh sice nebyl nijak zvlášť originální, nebo složitý, ale co se týče soubojů, tak to nemá absolutně konkurenci. Během finálního souboje jsem prakticky neodtrhl oči od obrazovky. Jasně ve finále to byla celé takové jednoduché, ale hlavně mě dostala myšlenka a atmosféra, ve které byl celý natočený. A co přičítám tvůrcům k dobru, je to, že se tam nesnažili narvat žádnou milostnou zápletku. Za to jsem jim celkem vděčný.

plakát

Věk dinosaurů (2013) 

Na Asylum celkem nadprůměr. Nějakou technickou úroveň nebo triky snad ani nebudu zmiňovat. Je to prostě Asylum. Takže hovadina od začátku, až do konce. Ale kdo se rád podívá na nenáročné scifi béčko s dinosaury, tak bude spokojený.

plakát

Oculus (2013) 

Celkem kvalitně udělaný mysteriózní horor. Po technické stránce je fajn, ale film dolů sraží předvídatelnost a absence nějakého děje v první polovině. Kdyby měl snímek 4 minuty, tak to vyjde na stejno.

plakát

Splatter Farm (1987) odpad!

Ultra amatérská sračka. Násilí prováděné na gumových figurínách. Nejhorší rádoby film, který jsem za poslední dobu viděl.

plakát

Vlkodlak: zabijácký virus (2013) (TV film) 

Tohle byla aspoň zase sranda! Tvůrci od Asylumu se vyřádili, a tentokrát si na paškál vzali vlkodlaky. Efekty nestojí za nic, herci jsou mizerní a celkově to je amatérsky natočené. Ale já přesně tohle čekal. S tímhle filmovým studiem jsou dobře obeznámen, a proto takové filmy vyhledávám. Ten kdo od toho očekává nějaký seriózní film o vlkodlacích, tak by se tomu měl zdaleka vyhnout. Oni to prakticky ani vlkodlaci nejsou :-)

plakát

Pionýři hororu (2013) (seriál) 

1. odpad! (5★) - vtipný, rychlý děj. Přesto kraťas, který nepostrádá napětí a značnou míru nadsázky. Za plný počet. Pocta starým scifi horrorům. 2. Třída smrti (5★) - skvělý animovaný horror. S napětím jsem čekal až do konce filmu a i poté ve mě zůstal zvláštní nostalgický pocit. 3. Hodinový manžel (3★) - průměrně natočená povídka. Sice zajímavě obrácený nápad o únosu, ale bohužel to celé sráží nelogicky otevřený konec, který celkově nedává smysl. 5. Fanda (odpad) - tenhle styl jde totálně mimo mě. 6. Odečet vody (5★) - Miláčku budeme papat! 7. Pod drnem (1★) - na tohle snad ani nemám co říct. Jen nevím proč jsem vlastně dal tu jednu hvězdu. Snad za nějaký ten celkový dojem. 8. Masožravý obraz (5★) - to byla aspoň povídka! Jde vidět, že je tady někdo fanda Evil Dead a Lovecrafta.¨ 9. The Hunters of Carnivorous Bitches (5★) - Tohle mě vážně bavilo! Ti to měli slušně v piči! :D 10. Explicitní důkaz (3★) - Takový nehorrorový průměr, který sem prostě nezapadal. Když to budu hodnotit celkově, tak mezi 3-4 hvězdami. Ale odpad byl jen jeden, za to plný počet hned 5x, takže dám hvězdy 4.

plakát

M is for Mutiny (2013) (amatérský film) odpad!

Naprosto nesmyslný snímek. Zase se musím stydět za naše barvy.