Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Horor
  • Sci-Fi
  • Komedie
  • Drama

Oblíbené filmy (10)

Predátoři

Predátoři (2010)

Sem nanejvíš spokojen, u mě film roku, nejlepší z celé série Vetřelci a Predátoři skvěle zahraný film a vymyšlený děj (i když film mohl být delší) nebyl kousek u kterého bych se nenudil --Film na který byste se měly určitě podívat--

Vetřelec vs. Predátor

Vetřelec vs. Predátor (2004)

Velmi originální nápad skloubit dvě nejslavnější monstra z filmů. Pro milovníka vetřelců a predátorů, jako jsem já, to bude bomba. Tento film u mě vyhrál ne celý čáře. A nejlepší na tomto filmu jsou bitky mezi vetřelci a predátory. Rozhodně to není film bez atmosféry, napětí a akce. Ale právě naopak. A rozhodně je stokrát lepší než všechny díly Vetřelce. Tento fim si rozhodně nezaslouží 2 body ani 1 bod nebo dokoce odpad!, minimálně 3 body a to vzhledem k efektum a skvělému nápadu také ne, takže tento film má na 5 bodů.

Vetřelci vs. Predátor 2

Vetřelci vs. Predátor 2 (2007)

Další pokračování které je mnohem lepší než předchozí díl. V tomto filmu je ještě více bitev mezi vetřelci a predátory, více krvavější akčnější a napínavější film. Největší esem tohoto filmu je kříženec mezi vetřelcem a predátorem, ten se jim opravdu povedl. Film má výborný děj a spád. U mě rozhodně film roku. A není to rozhodně žádná sračka, jak to sem každý píše. Colin Strause a Greg Strause nejsou žádný lemplové, bůh ví jestli by to náký jiný režisér natočil lépe, no ovšem kromě Stevena Spielberga a Christophera Nolana. Tomuto filmu plných 5 bodů.

Constantine

Constantine (2005)

Tak tohle je pecka, jakou jsem ještě neviděl. U mě rozhodně film roku. V roli Constantina bych si nikoho jiného neuměl představit než Keanu Reevese a ani jiný herec by tam tak dobře neseděl. Keanu Reeves je výborný a na tuto roli se hodil bezvadně. Film má výborný děj, spád a efekty. Názorný příklad že u tohoto filmu někdo myslel, a myslel moc dobře. Pro tento výborný film plných 5 bodů. KRÁTKÝ OBSAH: Lovec démonů Constantine bojuje ve Městě andělů plném paranormálních jevů a zjevení, kde byly brány s duchovním světem prolomeny. Důkladně ozbrojen a za pomocí policejní vyšetřovatelky vyráží Constantine do apokalyptické války... a rozpoutává pravé peklo. Budete rádi že je na vaší straně.

Podivní

Podivní (2010)

Ani sem nečekal že to může být tak fantastický horor, dost sem se bavil a navíc vůbec nenudil. Film má skvělý děj a spád (ve filmu se pořád něco děje od začátku dokonce) Skvělé herecké obsazení a scénář, tento film zaslouží 5 bodů