Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dokumentární
  • Pohádka

Recenze (24)

plakát

Loupež ve velkém stylu (2017) 

Scéna ve Value Town si zaslouží 10 hvězdiček. Dlouho jsem u filmu nebrečela smíchy! Ještě teď se směju!!!

plakát

Hanebný pancharti (2009) 

Kdo jiný kromě Tarantina dokáže z tak vážné věci udělat americký trhák se vším všudy. A spáchat na Hitlera jediný úspěšný atentát, tak to je opravdu možné jen u Tarantina. Výborně jsem se bavila a za mě nejlepší Tarantinův počin,který má při každém zhlédnutí co nabídnout. Čtvrtou hvězdičku přidávám soundtracku. I když na geniální výběr hudby jsme u Tarantina zvyklí. Speciální 5.hvězdička je pro Brada Pitta, který je v roli Alda více než famózní.

plakát

Řekni, kdo tě zabil (2007) (seriál) 

Šílený, bláznivý, rozkošný a okouzlující. Tato přídavná jména přesně vystihují velice netradiční seriál Pushing Daisies. Potěší především milovníky filmů Tima Burtona, kteří hledají mezi seriály opravdový skvost. Pushing Daisies je neuvěřitelně šíleně krásný seriál, který svou atmosférou bude lahodit nejednomu diváckému oku a Lee Pace (Ned) nadchne nejedno dívčí srdce. Doporučuji všem ke zhlédnutí jako odpočinek od každodenních drsných a realistických kriminálek.

plakát

Bratrstvo neohrožených (2001) (seriál) 

Přiznávám se, že jsem se začala na Bratrstvo dívat kvůli Davidu Schwimmerovi, ale první díl mě totálně dostal a seriál už mě nepustil. Škoda, že byl tak krátký. Každý díl jiný, v každém díle se díváme na válku jinak, z jiného úhlu pohledu, sledujeme jinou postavu. Výborně natočený, krásná kamera, hudba, scény, výborné obsazení. Jeden z nejlepších seriálů všech dob. A na závěr: David Schwimmer v naprosto kontrastní roli oproti Rossovi Gellarovi a zahrál ji na výbornou.

plakát

Mr. Bean - Veselé Vánoce, pane Beane (1992) (epizoda) 

Pro mě nejlepší díl Pana Beana. Miluju scénu s medvídkem, kdy si spolu čtou...a pak scéna, kdy místo prstýnku dá své přítelkyni plakát a v krabičce jí dá kovový háček na pověšení:D..to je tak úžasné...opravdu nejvtipnější a nejlepší díl.

plakát

Jak vycvičit draka (2010) 

Po tomto filmu bude chtít snad každý takového dráčka domů...Pěkný příběh...krásná hudba...plno malých detailků, který film dělalo zajímavější. Některé scény až moc americké, které tlačí na vaše slzné kanálky... Ale i tak *****. Rozhodně jedna z povedených animovaných pohádek.

plakát

Anglické jahody (2008) 

Proč tři hvězdičky? První za trio Tomicová, Divíšková, Preiss...druhá za atmosféru filmu- mám ráda filmy na téma srpen 68...a poslední je za hudbu Tomáše Klusa... Film by potřeboval dostat větší spád...strašně zdlouhavý a ke konci už i nudný...Téma by si zasloužilo lepší zpracování, hlavně se z něj dalo vytěžit mnohem víc!!! Navíc mi ani herecky nesedli představitelé hl. rolí- Marie Štípková a Ivan Lupták... Chyběla mi tam šťáva, nějaké zapálení...celý film ke konci už působí velmi unyle.

plakát

Ulovit miliardáře (2009) 

...jediná * za hudbu..jinak velmi prostoduchý film...herecké výkony neoslnivé..

plakát

Účastníci zájezdu (2006) 

Tenhle film prostě miluju... Vždy si u něj tak krásně odpočinu a naladím se na dovolenou. Bob Klepl s paní Holubovou jako vždycky víteční...Anna Polívková vs. Pamala (Jitka Kocurová)...Pamelina písnička na dobrou noc...Třešničkou na dortu celého filmu jsou Karel a Karel...Pokaždé, když jedu na zájezd s cestovkou autobusem, vzpomenu si na scénu z autobusu, kdy Pamela oba pány představuje....Karel..a Karel...Hnědé podšálky snad už i zlidověli...Film založený na skutečných detailech z dovolených...A právě tyto detaily na tomto filmu (krom zmíněných herců) tak miluju....nemůžu jinak než pět*****

plakát

Hairspray (2007) 

Čtyři hvězdičky za: Travoltu v ženském těle...Michelle Pfeiffer, které role mrchy neuvěřitelně sluší, Christopheru Walkenovi za jeho "ptákovinky" a taneční umění..poslední čtvrá je za kostýmy. 60.léta svou módou každý film rozsvítí. Co se týče příběhu...velmi naivní...jednoduchý...americký....Na začátku jsem si myslela, že půjde ve filmu o něco jiné..pak se z něj vyklubal boj proti rasové segregaci...Toto téma zde bylo hodně jednoduše uchopeno...Silný americký Happy End...no nebýt třech jistot am. filmového plátna, film by dostal jen dvě hvězdičky...písničky taky nikterak chytlavé...Nejlepšími scénami bych vyhlásila společný tanec travolty a Walkena a scénu, kdy Michelle Pfeifer svádí Walkena v Ptákvinách..to jsme s ei zasmála.