Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Pohádka

Recenze (27)

plakát

Labyrint: Útěk (2014) 

Celkem poutavý příběh, který však ničím nepřekvapí. Zápletka jasná, herci se snažili, ale koukat skoro dvě hodiny na bandu kluků, kteří se snaží nastolit řád uprostřed labyrintu, bylo trošku nudné. Ke konci výrazný pád dolů, kdy se tvůrci rozhodli - skoro jako u každého filmu dnešní doby, že si děj připraví na další pokračování. Opravdu gratuluju:-( Průměrná zábava se zajímavě vytvořeným bludištěm.

plakát

Vlk z Wall Street (2013) 

Bezva, supr, tříhodinová věc s bezva herci, dialogy a ještě promyšlenějšími scénami. Chvílemi jsem jenom zírala a v duchu se sama sebe ptala, jak je to sakra možné a že prostě musím změnit práci..:-) Ale po skvělém zážitku poslední doby jsem se opět vrátila do reality a občas si vzpomenu na pár fajn detailů...:-) Kdo neuvidí, nepochopí..:-)

plakát

Nespoutaný Django (2012) 

Tak tohle je neskutečný! Tarantino mě dostal po všech stránkách. Mělo to říz, mělo to spád, mělo to smysl, krve bylo neskutečně mnoho a ta skvělá hudba. Co dodat? Prostě doporučuju po všech stránkách! Netvrdím, že všechny scény jsem zhlédla v klidu, občas jsem taky měla, co dělat, abych koukala dál, ale prostě to baví a frčí. Otroctví byl/je hnus a už po pár minutách jsem přála všem ,,bílejm,, velkou nakládačku. Takže jsem naprosto spokojena a už teď se těším na další počin z Tarantinovi dílny. ,,I like the way you die, boy!,,

plakát

Hobit: Neočekávaná cesta (2012) 

Vyšla jsem z kina a byla celkem nadšená, ale dnes už skoro ani nevím, že jsem na nějakém Hobitovi byla. A proč? Všechno je to prostě stejné, otřepané a hlavně zdlouhavé. Sice jsem byla unešena z několika napínavých scén, ale nic překvapujícího. Pán prstenů byl prostě skvělý tah, ale proč mi přijde, že Hobit už je jenom tah na peníze. Jedna z věcí, která mě přece jenom těší je ta překrásná příroda Nového Zélandu, která doplněna o skvělou hudbu mě přinutila se zasnít. Po chvíli jsem ale opět spadla do zdlouhavého příběhu, který ne a ne vzít konec. Můj zážitek je opravdu smíšený, takže Hobit pro mě znamená 3 hvězdy, ale za děj to určitě není.

plakát

Atlas mraků (2012) 

Wow, tak tohle byl pro mě opravdu zvláštní zážitek. Jelikož jsem nečetla knižní předlohu, tak jsem moc nevěděla, co mě přesně čeká, ale jsem spokojena. Po trochu nejistém začátku jsem se vnořila do děje a hltala každé sousto ,,nové,, budoucnosti. Postavy jsou skvěle promyšlené a opravdu smekám před maskéry, některé herce jsem v jiným rolích vůbec nepoznala. I když měl film své kladné i záporné stránky s výsledkem jsem celkem spokojena a z kina jsem odcházela spokojená. I když trochu zamyšlená.

plakát

Twilight sága: Rozbřesk - 2. část (2012) 

Wow, neskutečné finále. Už začáteční titulky byly naprosto skvělé a celým filmem proplouvala neskutečná hudba, prostě respekt. Naprosto souhlasím s tím, že finále bude věčné, protože na tenhle zážitek jen tak nezapomenu. Nově zrozená Bella je skvělá a zápas s Emmettem byl opravdu úsměvný:-) Jinak závěrečná bitva mě také dostala a byla jsem překvapená, jak lehce jsem se nechala nachytat:-) Prostě doporučuju všem příznivcům Twilight Ságy;)

plakát

Kletba z temnot (2012) 

Horory opravdu nepatří k mým srdcovkám, takže pro mě to byl zvláštní zážitek. Nemůžu říct, že bych byla nějak vystrašená, ale věta ,,based on a true story,, opravdu nepatří k mým oblíbeným, i když je třeba brát to opravdu s nadhledem. Většinu scén jsem ale i tak shlédla skrz zakrytý obličej;) a tiše čekala, kdy už přijde vytoužený konec. Děj však nebyl zase tak marný, i když námět exorcismu je už mírně otřepaný. Hororoví kritici mi jistě odpustí, když řeknu, že to je povedený skoro horor. I když pro mě na dlouho poslední:)

plakát

Absolvent (1967) 

Film, od kterého jsem se opravdu nemohla odtrhnout. Skvělý zážitek, skvěle naplánované, natočené a dotažené do supr finále. Asi nikdy nezapomenu na to, že v plastech je budoucnost nebo na bušení hlavou do skla v kostele. Celý film je doplněn úžasnou hudbou a známý song ,,Sound of Silence,, už nikdy nevyženu z hlavy. Určitě doporučuji a nejen kvůli paní Robinsonové;)

plakát

Cosmopolis (2012) 

Opravdu nevím, co jsem čekala, ale tento film mě velmi zklamal. Zdlouhavé a o ničem říkající dialogy byly vážně marné a znuděnost hlavní postavy se přenesla hlavně na diváky. Nejen proto si myslím, že odešla polovina lidí ze sálu během prvních 15 minut. Film nezachránil ani R. Pattinson a při jeho poznámce ,,něco bych zakousl,, jsem se musela zamyslet nad tím, zda by nebylo lepší, kdyby odněkud vyběhli nějací upíři popř. Bella. Ale musím uznat, že hudba se povedla a filmový pohřeb rapera K´Naan byl velkým oživením filmu. Další komentář už asi není ani potřeba, prostě rozporuplný zážitek, který není třeba zažívat opakovaně.

plakát

Bez kalhot (2012) 

O můj Bože! Tak tohle byl pro mě naprosto nezapomenutelný zážitek. Nevím, co jsem očekávala, ale z kina jsem odcházela jako v mrákotách. Miluju Soderbergherovy filmy a tento kousek k nim s radostí přidám. Hlavní role jsou obsazeny opravdu skvěle a Channing jako striptér/tanečník/pokrývač potvrdil, že v něm doopravdy něco je a že je fakt neodolatelnej:-) Herecky však asi více zazářil Matthew McConaughey coby majitel klubu a vysloužilý striptér, ale bez vedlejších herců by to prostě nebylo ono. Jedinečný zážitek a doporučuje všem, teda hlavně dámám všeho věku. Skvělá letní pohodová podívaná. Jen jedna malá chybička - přes ta namakaná břicha a holý zadky se děj trochu ztrácí:-)