Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Horor
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný

Oblíbené filmy (8)

Warrior

Warrior (2011)

Naprosto unikátní film, jeden z nejlepších co jsem kdy viděl. Emotivní podívaná nenechá jedno oko suché a nemluvě o dokonalém Tomu Hardym, při jehož nástupu do klece mi vždy naskočila husí kůže. Kam se na to hrabe Rocky nebo Fighter. Tento snímek má všechno! Dokonalost!!!

Temný rytíř

Temný rytíř (2008)

Tak asi nebudu daleko od pravdy, když řeknu že hvězdou tohoto uměleckého díla byl Heath Ledger. Jak dokázal ztvárnit Jokerovu šílenost je až nadlidský výkon. Nechápu jak to dokázal, už jen to jak ve filmu chodí je natolik vyšinuté, že to až bere dech. Jinak co se filmu týče tak samozřejmě největší pecka. Christopher Nolan už mě dávno přesvědčil, že každý jeho film budu hltat od začátku až do konce. Christian Bale samozřejmě excelentní, ale bohužel všechny ostatní herecké výkony zastínil Heath Ledger natolik, že se nedají prakticky ani hodnotit.

X-Men: První třída

X-Men: První třída (2011)

Matthew Vaughn ví co mám rád. Klidně bych tu stopáž protáhl o další dvě a půl hodiny. Mladý Charles a Eric mě opravdu bavili, a to hodně, dokonce víc než první tři X-men filmy. Snímek je svižný, dějově bezchybný a opravdu našlapaný. Když se k té dokonalosti ještě v polovině filmu objeví Hugh Jackman s jedinou větou: "Go fuck yourself!" byl jsem nadšen. Podle mě po je First Class nejlepším X-men filmem. Zastínil dokonce i Wolverina, který pro mě byl do teď nejlepší. Už se nemohu dočkat Wolverine 2....

Strážci Galaxie

Strážci Galaxie (2014)

Naprostá bomba a pro mě asi film roku. Nejlepší Marvelovka, na kterou mají jen a pouze X-Meni, ale celí slavní Avengers, Iron-Man, Kapitán America, Thor a všichni tihle Superhrdinové ať se jdou někam zakopat. Strážci Galaxie jsou tým na který jsem čekal. Všechno funguje, postavy výborný, nejlepší je Rocket a Groot pochopitelně, ostaní taky super, skvělý děj, efekty, naprosto špičkový Soundtrack a hlavně a především, to byl první scifi film z vesmíru, který se líbil i přítelkyni. Za mě 95%.

Počátek

Počátek (2010)

Mistrovské dílo, ale tak nic jiného se od Nolana ani nedá čekat, na každý jeho film čekám jako na vánoce. Toto vymyslet chce opravdu hodně velkou fantazii. Jak už tady někdo podotkl, tak tento film se opravdu skoro nedá vyprávět, ale přitom když na něj koukáte tak rozumíte všemu naprosto perfektně. Než jsem na to šel do kina, kamarád mi řekl, že to pochopím až když to uvidím podruhé. Ale tento film je tak dobře zpracován a natočen, že jsem vše pochopil perfektně hned napoprvé. Perfektní film a samozřejmě Leonardo je nejlepší!!

Prokletý ostrov

Prokletý ostrov (2010)

Je až neuvěřitelné, že se mi tento film tak moc líbil, přesto že dodnes i po šestém shlédnutí nevím, jak vlastně film skončí. Podobně neuvěřitelné jsou herecké výkony Leonarda DiCaprio a Marka Ruffalo. Bez těchto dvou, v dnešní době hereckých velikánů by tento film asi nebyl takový jakým je. Naprosto jedinčný thriller s hororovými prvky a naprosto geniálním závěrem.