Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Dokumentární

Obsahy (7)

Saimdang

Saimdang (2017) (seriál)

Historička umění, Seo Ji Yoon, zpochybní pravost vzácné malby, kterou ověřil její nadřízený. Pomsta na sebe nenechá dlouho čekat a Ji Yoon je zdiskreditována. Ji Yoon ve snaze očistit své jméno objeví deníky a portrét slavné umělkyně Saimdang z éry Čoson. Při četbě deníků vyplouvají na povrch nejen informace o objevené malbě, ale také poutavý životní příběh samotné Saimdang.

Crossing Bridges

Crossing Bridges (2013)

Tashi pracoval ve městě v IT sektoru, ale v důsledku recese přijde o místo a po letech přijíždí za stárnoucími rodiči do rodné vesnice v Himalájích. Zatímco intenzivně pokračuje v hledání práce, rodina i přátelé z dětství ho přemlouvají, aby zůstal doma a usadil se. Tashimu chybí televize, připojení na internet a telefon, o práci na poli v zapadlé vesnici skoro bez elektřiny nemá zájem. Ani čaj s máslem už mu nechutná. Krása velehor, dočasná brigáda a nová setkání na něho ale pomalu začínají působit.

Jsme v tom

Jsme v tom (2016)

Alina (Alexandra Jiménez) ve svých 37 letech zjišťuje, že je těsně před menopauzou. Její přítel Fran (Paco León) také nemá spermie v nejlepší kondici. Pár se musí rychle rozhodnout, zda mít děti. Pokud ano, čeká je frustrující proces umělého oplodnění. Fran se zároveň potřebuje soustředit na rozjezd podnikání.

Paraíso

Paraíso (2013)

Alfredo (Andrés Almeida) dostal práci v Mexico City jako ředitel IT. Jeho manželka Carmen (Daniela Rincón) souhlasí, že se odstěhují z maloměsta a ona se stane ženou v domácnosti. Carmen si na změnu prostředí těžko zvyká a navíc jí začne vadit, že je obézní. Přesvědčí Alfreda, aby spolu drželi dietu. Zhubnout nakonec dokáže jen jeden z manželů, což vyústí v žárlivost a partnerskou krizi.

Las ovejas no pierden el tren

Las ovejas no pierden el tren (2014)

Manželé Luisa (Inma Cuesta) a Alberto (Raúl Arévalo) se odstěhovali z Madridu na venkov. Alberto hledá inspiraci pro další román. Luisa vede školu šití. Vedle toho se mladí manželé snaží počít druhé dítě. Albertův bratr je rozvedený a váhá, zda představit výrazně mladší přítelkyni svým dcerám. Luisina sestra je sice úspěšná podnikatelka, ale nedaří se jí najít si přítele.

Sin Filtro

Sin Filtro (2016)

Pracovnice reklamní agentury je poslušná manželka, oddaná kamarádka, starostlivá sestra a loajální zaměstnankyně, která trpělivě snáší drobné i větší ústrky všedního dne. Jednoho dne ji záchvaty úzkosti vženou do rukou čínského lékaře. Pohár trpělivosti přeteče. Kdysi přehlížená chudinka začne soptit a věci se dávají do pohybu.

Ji nian ri

Ji nian ri (2015)

Příběh dvojice, která si po deseti letech manželství klade otázku, zda má smysl zůstat spolu. Manželé nemají děti a otevírá se příležitost pro nový milostný vztah. Má smysl zachraňovat komplikované soužití poznamenané hektickým pracovním stylem?

Reklama