Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (18)

plakát

Bratři (2023) 

Jeden z nejlepších Českých dobrodružných dramat (možná celkově filmů) dle skutečné události. Nedá se popřít skvělá kamera, velice dobrý výběr herců a bezpodmíněčně realisticky stvárněné prostředí 50 let! Děj mě naprosto vtáhl a jsem rád, že se tohoto kontroverzního tématu někdo ujal.

plakát

Top Gun: Maverick (2022) 

Asi nejlepší film (možná všech dob) ze vzdušného prostoru! Po delší době pořádná surová filmařina bez zbytečného green screenu, Kosinski nezklamal! Spojení Cruise, Connely a Tellera prostě Top! Takhle má vypadat akční drama s dávkou nostalgie z prvního dílu se starými songy + novinka od Lady Gaga! Akce, drama, kamera, hudba, romantika, F-14,18, kawasaki, porsche...prostě paráda 😊 a vůbec nevadí, že zápletka je jasná! Skoro bych to hodil na Kviff 😇

plakát

Šarlatán (2020) 

Spojení Agniesky Holland s rodinou Trojanů je prostě záruka kvality! O Mikoláškovi jsem nikdy neslyšel, díky za tyhle filmy. České kvalitní drama, parádně natočené a taky adekvátně oceněné!

plakát

Bohové Egypta (2016) 

Hodně odpočinková, přebarvená slátanina všeho možného.

plakát

Král psanec (2018) 

Opravdu kvalitní historický film, realistický, akční, surový. Vlastně "pokračování" kultovního snímku Statečného srdce. Kvalitní herci, vynikajicí záběry z bitev, až obdivuhodné. Ty studené barvy se suprové hodí. Možná bych volil více dramatičtější a silnější hudbu. Je tam více tišších scén, ale asi to více koresponduje s povahou a charakterem Roberta, který je v porovnání s Williamem Wallacem klidnější a rozvážnější.

plakát

Dámský gambit (2020) (seriál) 

Šachy! Pro většinu lidí prostě a jednoduše nuda! V tomto podání to rozhodně nuda neni! Dechberoucí, napínavý, dramatický příběh naplněný emocemi! Příběh, Hudba, Napětí ***** . Řekl bych, že role rozená pro Anye, postava ji neskutečně sedla!

plakát

Gangy z Birminghamu (2013) (seriál) 

By Order of the Peaky Blinders! Nejlepší hláška prostě! Potom, co jsem viděl tento seriál vícekrát, musím usoudit, že je to jeden z nejlépe propracovaných seriálů, co jsem měl zatím možnost zhlédnout! Ta propracovanost postav je geniální, herecké výkony TOP! Líbí se mi to zasazení do určitých reálných historických událostí, lze vidět spoustu historických postav, hned se seriál dostává na jinou úroveň! Tom Hardy jako vždy, excelentní výkon! Poslední série se mi zdá poněkud slabší, ale Helen McCrory je v této sérii asi nejlepší, herecký výkon s takovou určitou noblesou jsem asi u žádné ženy neviděl. Bezesporu hlavní důvod, proč je tento seriál úspěšný, jsou prostě ty DIALOGY ! Neskutečně promyšlené a vynikající, musí se ovšem na to člověk podívat víckrát aby více pochopil ty komplikované charaktery postav. A to nemluvím o soundtracku, vynikající hudba, ta úvodka od Nicka Cava je prostě BEST!

plakát

David Attenborough: Život na naší planetě (2020) 

Smekám !!! Tohle by měl vidět každý a pořádně se zamyslet! Líbí se mi ty je ho návrhy! Konečně někdo, kdo prezentoval nějaké řešení, které zjevně fungují ! Velice smutné až to vede k bezmoci..

plakát

Ženská na vrcholu (2019) 

Jedna hvězda za prostředí. Nechápu jak tento typ filmu může projít vůbec do kin. Postrádá to vtip, herce, příběh. 2 díl filmu Bezva ženská na krku ! akorád ještě větší shit !

plakát

Vlastníci (2019) 

Chvílemi vtipná komedie, rozhodně jeden z lepších filmů ČR. Vynechal bych záběry na prázdný byty! Je zajimavé sledovat politickou a gender rozmanitost. Konec se mi nějak nezalíbil.