Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný

Oblíbené filmy (10)

Bad Taste - Vesmírní kanibalové

Bad Taste - Vesmírní kanibalové (1987)

Když jsem tohle viděl poprvý, čuměl jsem jak tele na nový vrata. Od tý doby jsem viděl hromady dalších úchyláren, ale žádná nebyla tak vychytaná ... je to asi tím, že Jackson je fakt magor, kterýho nedostatek prachů donutil ze sebe vyždímat ty nejlepší nápady a použít je místo triků ... dopadlo to výborně :-)

Smrtelné zlo 2

Smrtelné zlo 2 (1987)

jak jsem se dočetl v jiných komentářích, hodně lidí neskouslo odlehčené pojetí filmu. podle mě raimi namixoval luxusní koktejl krve, brutality, humoru a nadsázky, a ještě k tomu přihodil hromadu nápadů ( upilovaná brokovnice a motorová pila na pahýlu ruky, to je přece jeden z mnoha příkladů za všechny ). atmosféra taky sedí jak prdel na hrnci, takže pro mě jasně za pět.

Samotáři

Samotáři (2000)

Po každém dalším shlédnutí objevím další nový hlášky.

Vetřelci

Vetřelci (1986)

Akční pecka jako prase!!! druhý díl to vzal z jiného konce, ale chytnul se za správný konec. atmosféra je nahrazena nadupanou akcí, dvojka jde ve stylu víc zbraní, víc lidí, víc mrtvol, víc vetřelců, všechno to naházet do mixeru a kuchař cameron vykouzlí jedno z mála pokračování, které je stejně dobré ( možná i lepší...) jako původní film.

Predátor

Predátor (1987)

Navždy kult. Nekompromisní akce, dobře vybraná parta herců, kteří mají skvělé hlášky a mimozemský lovec, který kuchá lidi jak králíky. Film má skvěle budovanou atmosféru, hodně tomu pomohla fantastická hudba.